Sme odlišní. To, že niekto nepremýšľa podobne ako ja je logické a prirodzené. Presviedčať niekoho o tom, že ,,ty,, a ,,len ty,, máš pravdu a žiadna iná nejestvuje je úplne... Veď to zákonite nemôže fungovať, pretože všeobecná pravda nejestvuje. Svet vidíme inak a preto aj náš pohľad naň je iný. Samozrejme poviem svoj názor, ale ak ma niekto ide presviedčať, že ten jeho je ten správny a jediný alebo ma nebodaj nazve idiotom len preto, že ten jeho názor nezdieľam, tak...Mám takého niekoho v péčku a nech ho v tej nevedomosti aj električka prejde
No, už sa učím neobjasňovať. Ale viem zase kedy sa to oplatí objasňovať. Ale tak v drvivej väčšine času sa svojou genialitou neoplatí obohacovať ostatných...
@patrixo mam o tom pochybnosti lebo sa necháva ojebávať už tak 4-6 rokov a dokonca má s nou aj decko o ktorom nevie Resp ja mu hovorím že je jeho ale on tomu nechce uveriť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov