Do utorka mám za úlohu vymyslieť 10 otázkoch,do školského časopisu,pre osobu ktorá na základe školy dosiahla dobré vysledky. Týka sa o strednú odbornú školu .Ten dotyčný ma úspešnú firmu .A ja mám vykonať rozhovor s tým dotyčným., a mám mu položiť 10 otáz
Moja trénerská profesnosť kulminovala počas môjho pôsobenia v FC Tatabánya, kde som za relatívne krátku dobu dokázal skonsolidovať hráčsky káder, intenzívne skorelovať vzťahy medzi hráčmi a manažmentom vštiepením základnej subsidiarity a reciprocity, zemotívniť rigidne pôsobiacu situáciu v klube a asertívne extravertným prístupom som v mnohých hráčoch dokázal prebudiť ich dovtedy latentné herné schopnosti a to aj bez megalomanskej fiskálnej motivácie. Vzájomný konsenzus a synergia, vznikajúce touto blahodarnou interakciou mali za následok konvergenčnú atmosféru, ktorá bola živnou pôdou pre vytvorenie moderného európskeho mančaftu, konkurencieschopného na úrovni maďarskej ligy s primárnym prioritným cieľom záchrany v tejto súťaži a s perspektívou možného budúceho pôsobenia na európskej pohárovej úrovni a to aj bez potreby nereálnych transferov v rámci neadekvátne predraženého hráčskeho trhu. Do klubu som za veľmi prijateľných finančných podmienok doviedol Milana Pastvu a Mira Kozáka, ktorých potenciál a pozitívny prístup badateľne revitalizovali hráčsky káder. Žiaľbohu, nebol mi daný dostatočný časový priestor na to, aby plody mojej práce stihli vzklíčiť, čím by došlo k bilaterálnej spokojnosti a pocítil som aj istú represiu zo strany niektorých členov vedenia, smerovanú voči mojej osobe, ktorú by som však nerád bližšie špecifikoval a spoluprácu s FC Tatabánya som tak po vzájomnej korektnej dohode s vedením klubu predčasne ukončil...
Hneď pred tebou je anketa s otázkou "Hráte sa pri sexe s konečníkom svojej partnerky?" a ty to nevidíš? V tom prípade budeš sa ti bude tých ďalších 9 otázok hľadať dosť ťažko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A akú má firmu?
.. kde máš mozog?
... a formulácia "týka sa o strednú odbornú školu" pobavila
2-Je to s podnikaním až tak zle ako mnoho ľudí hovorí?
3-Je podľa vás lepšie podnikať na Slovensku alebo inde?
4-Ak inde tak kde si viete predstaviť podnikanie okrem Slovenská?
5-Mysliťe si že politici robia kroky k tomu aby sa na Slovensku lepšie podnikalo?
6-Ako pociťujete podnikanie pred krízou a počas krízy?
7-Ak by ste nemali firmu kde by ste sa videli pracovať.
8-domysli si svojou kreativitou
9-A teraz trochu netradičná otázka viete ako sa volal váš spolu sediaci a kde pracuje?
10-Aký ste bol žiak v škole a čo by ste odkázal mľadim študentom?
Ďakujem za rozhovor xyz a prajem veľa úspechov v podnikaní...
hotovo
Hneď pred tebou je anketa s otázkou "Hráte sa pri sexe s konečníkom svojej partnerky?" a ty to nevidíš? V tom prípade budeš sa ti bude tých ďalších 9 otázok hľadať dosť ťažko.