Nedávno som bol u neurologičky a keď som jej vravel, že mi občas piští v ušiach, povedala mi, že mám ísť najprv na ORL, kde mi spravia vyšetrenie sluchu na nejakom prístroji, ktorý žiaľ neviem ako sa volá. V Banskej Bystrici, odkiaľ pochádzam, sú síce dva
v každej poliklinike, si myslím (bo si myslím, že je to štandardné vyšetrenie)... a ak aj nie, tak ťa určite daný ORL lekár nasmeruje.
ja som chodila do ružinova k ušnému jak na klavír, keď som bola malá a bola som na ORL asi pol roka dozadu, rovnaká poliklinika, len ambulancia pre veľké deti. lenže bola som tam kvôli krku a nosu, čiže neviem, do akej miery sú tam vybavení... tak ale v každom prípade by som skúsila nejakú polikliniku :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
aa... neviem ti poradiť. :/
ja som chodila do ružinova k ušnému jak na klavír, keď som bola malá a bola som na ORL asi pol roka dozadu, rovnaká poliklinika, len ambulancia pre veľké deti. lenže bola som tam kvôli krku a nosu, čiže neviem, do akej miery sú tam vybavení... tak ale v každom prípade by som skúsila nejakú polikliniku :ehm: