akože sú veci, ktoré riešime len v kruhu najbližšej rodiny (mama, ja, brat...), čiže nepúšťame si pusu na špacír pred širšou rodinou... lebo nemusí každý všetko vedieť.
ale zase vyslovene tajnosti, ako píšeš, že "toto nehovor tomu a toto nehovor tamtomu" to ani nie.
Ja s mojou mamou hovoríme veci narovinu. Ako keď vlastnej rodine mám klamať, tak už potom o čom to je? Rodinu si človek aj tak nevyberie, takže mi je jedno a ak niekto z rodiny spraví debilinu, tak sa k tomu aj relevantne vyjadrím.
Nepočúvam že: toto nepovedz tomu,hentému a tak.. pretože ja nič nikomu nehovorím.. ale zároveň ja celkovo ani o sebe ... proste ja som taký človek, čo doma hovorí, iba keď musí, máme desné vzťahy, žiadna dôvera... mimo toho sa skoro nepýtam na životy iných členov domácnosti, keď niečo chcú, povedia mi sami..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Su v rodine vyti(y?)povani jedinci, ktori ziju z cudzich osobnych informacii a ich prekrucania. Takze maju filtrovany obsah.
A vlastne jak rozmyslam, vsetci celkom dost tajime do kriza, ja najstatocnejsie mlcim jak partizan
ale zase vyslovene tajnosti, ako píšeš, že "toto nehovor tomu a toto nehovor tamtomu" to ani nie.
A inak sa ja s rodinou viac menej nerozpravam o nicom