Nestava sa mi moc v realite,ze by sa mi na ulici ,v skole na chode,v obchode,alebo inde,zapacil nejaky chlapec,ani si ludi moc popravde nevsimam,som vacsiniu zamyslena a idem si svoje
Ale tak ak napr nejaky herec,alebo tak,tak to nemame problem si povedat ze je podla mna xy fesak,alebo frajer povie ze henta herecka je kocka.
Ale celkovo uz ked tak,tak si povieme len take ze henten vyzera dobre,tej to pristane,ona je pekna, fesak,kocka a to je asi vsetko,nehovorime take ze -dala by som si povedat-a takeho typu
ked je niekto pekny furt poviem ze boha ten je pekny.. a on tiez na baby ze je pekna, a ked sa mi stalo ze sa mi pacil niekto kusok viac bohuzial, ze som bola z toho taka nijaka (lebo to sa tiez stava, ci chces ci nie) tak som mu to tiez povedala co sa deje a ze sa nemusi bat hlavne ze to zvladnem a je to ok a lubim len jeho a tak aj bolo... !
Áno, pekných ľudí je veľa ale tiež ako @10 , pekných ľudí je príliš veľa na to, aby som si s nimi predstavovala sex, takýmto spôsobom úprimne vôbec nepremýšľam. ak chlap áno, tak mi zrejme tvrdí opak zámerne, ale aj on má slobodu slova a pokojne sa môže podeliť, dnes napr. zhodnotil svoju spolužiačku/kamarátku že "fúha"
a poviem mu, keď vidím pekného chalana, alebo spolu hodnotíme nejaké baby, proste keď vidím, že má dobrú riť, tak sa spolu na tom zhodneme, nevadí mi, že sa pozre
Fakt nepotrebujem vediet tuto informaciu ze koho by dal/nedal a co sa tyka mna tak sa mi stane mozno tak 2krat do roka ze si poviem na niekoho ze je pekny a to tiez neznamena ze by som s nim chcela nieco viac robit
hej, keď mne alebo priateľke príde niekto sympatický tak si to povieme a potom diskutuje, čo sa nám na tej osobe vlastne páči, lebo obe máme dosť odlišný vkus a len málokedy sa zhodneme v tomto smere
ale samozrejme celé to ostáva len v rámci sympatií alebo "páči sa mi" ... nič viac s danými sympatickými osobami neriešime.
pochválit peknotu ľudí hej, čo je na tom, ale keby mi povedal, že by hentú pretiahol a podobne...tak som asi dost smutná. Nechcem takéto informácie vediet a sama také nepodávam.
nie, ale teraz je to jedno, som sam a rad by som dal daku peknu, ale z hladiska vztahu by to malo byt fajn, ale na dakoho cudzieho, nie ze paci sa mi kamarat, asi mu dam, jooj, ale chodim s tebou, co teraz...? Nepotrebujem pocuvat ktori kamarati sa jej pacia, radsej nie. Ale ako vravim, som sam a nemusim podobne riesit.
Ked mam frajera tak ma pritahuje len on. Naozaj.
Ako poviem na ineho, ze je pekny..tak isto to hovorim aj na zeny..nic viac za tym..ziadne chutky ani nic.
A keby mojho frajera pritahuju ine a daval take srandy z huby, ze "by si dal povedat" tak by sa mi asi velmi rychlo zhnusil...mozno je to prehnane a som divna..ale proste..mala by som pocit, ze stracam vynimocnost.
Všetko viem a on tiež.. .. ako bolo už vyššie spomenuté tiež si povieme , že ten a tá sa mi páči..Však už som s ním aj na festivale hodnotila zadky dievčat. ale to bolo v rámci srandy
Hovorím občas a vždy ju to dosť naštve a začne ma posielať ju pretiahnuť a že nech si ma rovno nechá Stále nemôže pochopiť, že chalani to nemajú také ľahké, že dám dole koho chcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale tak ak napr nejaky herec,alebo tak,tak to nemame problem si povedat ze je podla mna xy fesak,alebo frajer povie ze henta herecka je kocka.
Ale celkovo uz ked tak,tak si povieme len take ze henten vyzera dobre,tej to pristane,ona je pekna, fesak,kocka a to je asi vsetko,nehovorime take ze -dala by som si povedat-a takeho typu
Ale nechavam si pre seba, koho by som dala, keby som bola single, lebo to je informacia, ktoru netreba v monogamnom vztahu podavat podla mna.
ale samozrejme celé to ostáva len v rámci sympatií alebo "páči sa mi" ... nič viac s danými sympatickými osobami neriešime.
Ako poviem na ineho, ze je pekny..tak isto to hovorim aj na zeny..nic viac za tym..ziadne chutky ani nic.
A keby mojho frajera pritahuju ine a daval take srandy z huby, ze "by si dal povedat" tak by sa mi asi velmi rychlo zhnusil...mozno je to prehnane a som divna..ale proste..mala by som pocit, ze stracam vynimocnost.