Páči sa ti tvoj život? Si spokojný, ako si si ho vybudoval / ako ti ho vybudovali rodičia?
Poprípade, ste spokojní so svojimi životnými krokmi? Chceli by ste vrátiť čas? Milovali ste niekoho, no už je to fuč a chceli by ste niečo také späť? Ľutujete niečo závažné vo svojom živote? Ak áno, prečo? Čo by ste spravili inak?
So svojim životom ako takým som spokojná. Ľutujem, že som si nevážila mamu ešte viac ako som si ju vážila. Ľutujem jednu vec o ktorej nebudem hovoriť, no tá vec ma nikdy už neopustí. Vždy tu bude a ja budem vedieť, že som mohla zmeniť viac vecí.
verim tomu ze toto je len odrazovy mostik do toho co chcem a teda aj ked sa mi to casto nepaci viem ze bude aj horsie a dufam ze raz to bude stat za to
nie to nie osud tak zariadil to ja som to dokašlala a zahodila poslednú šancu niekam to dotiahnuť :/ teraz môžem tak akurát predávať v Lidli alebo v tescu šišky
život som si vybudoval sám a vždy idem za svojím cieľom, ktorý som skoro vždy dosiahol poctivou drinou ... avšak menil by som pretože v jednom momente mi stačilo povedať len namiesto áno nie a je neuveriteľné ako jedno slovíčko dokáže zmeniť celý kolobeh, ak by som to tak spravil nebol by žiadny môj úspech no možno by som bol šťastnejší ...mal by som byť šťastný lebo mám čo som chcel ale nie som ... v živote mi chýbajú skutočný kamaráti a možnosť zažiť lásku ... od malička som bol totiž na môj vek príliš rozumný až taká rodičovská povaha a mal som miestami názory, ktoré keď už som časom zistil aká je skutočnosť by som menil ale zas nejde o nič veľké ... inak dobré fórum touto otázkou sa zaoberám už od doby čo mi skončila škola a ja trčím doma lebo nemám nikoho s kým by som si užil free time a je dobré si ulaviť aj keď som všade ako gasper
Nie som úplne spokojný.. ale dá sa to.. a hlavne, často mám pocit.. že, momentálna spokojnosť vždy nie je tá rozhodujúca.. Často treba spraviť rozhodnutia, ktoré z času na čas skrátka človeka dostanú do nepohody a musí sa tým prekusať..
Takže verím v budúcnosť, ale samozrejme.. snažím sa pracovať aj čo najviac na prítomnosti, a osobne verím.. že svoj osud má každý vo svojich rukách..
teraz sa mi moj zivot paci, priznavam.. dosiahol som takmer cokolvek, co som potreboval dosiahnut.. ok vysral som sa na vodicak, pretoze mam odpor k soferovaniu, zistil som neskoro, zial.. v podstate len studujem, brigadujem pozvolna, uzivam si priatelku, ak si uz pre mna ten cas najde, mam dost volneho casu, vela oddychujem.. nemam sa uz v kom sklamat.. len v jedinej osobe.. a to som rad..
v citovej oblasti som uplny vitaz.. kazdy mi moze zavidiet..
v socialnej oblasti som klesol na dno.. je to tak, presytil som sa nikam neveducich priatelstiev a ich hodnota davno pre mna nie je dostatocne vysoka na to, aby som sa niekomu vnucoval.. skratka, potrebujem ludi, ktori maju so mnou nieco spolocne a neberu sa prilis vazne..
vo financnej oblasti sa mi darilo minuly rok... zarobil som naozaj slusne na obycajneho studenta.. tento rok biedna vlhkost, sem tam male prehanky, ale hned nastupia suchoty a la Arizona..
co sa tyka zdravia, vzdy mam nejake problemy, ale trvaju kratko.. serie ma vlastne uz len zarastajuci nehet, o ktory sa musim starat pravidelne, aby mi ho zas nemuseli chirurgicky do krvi odstranovat doktori bez narkozy..
uvidime.. mam 19 a idem zit do tretieho mesta v zivote.. vela som si toho preskakal, preto sa citim silnejsi nez vacsina ludi..
Na tom, že možno nebudem mať práve najlepšie vysvedčenie mi nezáleží. Ani na tom, že nie som najkrajší na svete. Záleží mi na jedinej osobe, ktorú som si vysníval odmalička a ona si ma našla..
no mam rada svoj zivot, porobila som v nom asi tak milion hovadin, ale som rada ze som si parkrat rozbila hubu na vlastnych chybach... spravila som veci ktore sposobili komplikacie v mojom zivote a v zivote ostatnych, ale asi vacsinu by som spravila aj tak rovnako.. VSETKO ZLE JE NA NIECO DOBRE!!!
a zda sa ze veci co ma velmi trapili sa dali na spravnu kolaj (samozrejme nie len tak z nicoho nic ) takze sa nemam naco stazovat.. teda myslim take vazne veci..
Samozrejme, že sa nájdu veci, ktoré by som teraz spravila úplne inak alebo by som ich vrátila a neurobila vôbec, ale vo všeobecnosti som spokojná, nemám sa na čo sťažovať.
nad takýmito kokotinami sa vúbec nezamíšlam a všeci čo áno robia chybu, lebo znova narodiť sa v lepšej rodine či zmeniť svoju minulosť nemôžme takže ......... som najspokojnejšia jak sa dá lebo inú možnosť ani nemám (teda mám mohla by som celý život fnukať aké je to hrozné) .......
Celkom spokojná veru nie som.... No čas vrátiť nechcem. Nie je aký prípad. Som toho názoru, že čo sa mal ostať sa stalo takže aj keď tsom porobila hrozné chujoviny, niečo mi to dalo. A... som spokojná, pretože mám priateľa, s ktorým sa ľúbime. Niesom sopokojná s výsledkami v škole, so situaciou v rodine, medzi kamaratmi....
Musela by som sa rozpísať..ale tak..čo sa týka rodiny, keby nemám mamu, tak neviem ako by som fungovala, vždy som vďaka nej mohla mať čo som potrebovala a chcela...ale inak čo sa týka financií a tak, ani zďaleka to neni také aké by som chcela.. a čo sa týka lásky...nie, nevrátila by som čas...ten čas sa aj akokeby ,,vracia´´ ale ja ho odmietam, takže nič sa nebude opakovať.. a citové veci teraz, o tom písať nebudem lebo mi až moc na tom záleží a nechcem to zakríknuť, ale keby sa to podarí, bola by som najšťastnejšia na svete a nič viac by som už nepotrebovala..
no, moji rodičia nie sú pre mňa nejakmi idolmi, ale som spokojná... Zrejme ma len trochu mrzí, že človeka ktorého som milovala , tu už nie je (nezomrel len je preč)... No čo už, taký je život...
Nie nie som... a dnes som mohla zmenit svoj život a dost som si to dobabrala.. a do konca zivota budem na vychode, na SK a neprekvapi ma ak budem byvat o 5 domov dalej ako moji rodicia...
Milujem svoj život, nezmenila by som na ňom nič, asi som futuristka, ale naozaj si myslím, že každý pád a každé pochybenie tu je z nejakého dôvodu a vždy sa snažím zo všetkého negatívneho vyťažiť maximum pozitív do budúcnosti A asi som sa dostala až do štádia, v ktorom šťastie nepodmieňujem okolnostiam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ani nevieš ako mi vadí toto. Keď to niekto povie. Je to tak ošúchané a staré a nechutné a pravdivé.
No na to aby som silno zhodnotila môj život by som mala minimálne aspoň strednú dokončiť...
Inak je všetko tak, ako má byť.
Takže verím v budúcnosť, ale samozrejme.. snažím sa pracovať aj čo najviac na prítomnosti, a osobne verím.. že svoj osud má každý vo svojich rukách..
v citovej oblasti som uplny vitaz.. kazdy mi moze zavidiet..
v socialnej oblasti som klesol na dno.. je to tak, presytil som sa nikam neveducich priatelstiev a ich hodnota davno pre mna nie je dostatocne vysoka na to, aby som sa niekomu vnucoval.. skratka, potrebujem ludi, ktori maju so mnou nieco spolocne a neberu sa prilis vazne..
vo financnej oblasti sa mi darilo minuly rok... zarobil som naozaj slusne na obycajneho studenta.. tento rok biedna vlhkost, sem tam male prehanky, ale hned nastupia suchoty a la Arizona..
co sa tyka zdravia, vzdy mam nejake problemy, ale trvaju kratko.. serie ma vlastne uz len zarastajuci nehet, o ktory sa musim starat pravidelne, aby mi ho zas nemuseli chirurgicky do krvi odstranovat doktori bez narkozy..
uvidime.. mam 19 a idem zit do tretieho mesta v zivote.. vela som si toho preskakal, preto sa citim silnejsi nez vacsina ludi..
a zda sa ze veci co ma velmi trapili sa dali na spravnu kolaj (samozrejme nie len tak z nicoho nic ) takze sa nemam naco stazovat.. teda myslim take vazne veci..
To, čo ľutujem, nezáviselo od mojej vôle/činov.
a z toho plynie to, že keby som mohla, zmenila by som strašne veľa vecí vo svojom živote.