Práve ju čítam, a chcela som dať takú istú otázku.. Predbehla si ma! Oh ale som v strede knihy, a už teraz tú knihu stráášne milujem.. Toľko krát mám chuť vyrevať sa pri nej poriadne...
čítal som túto knihu aj som počúval audiobook a videl som aj film ... veľmi sa mi páčil tento príbeh, autorka je geniálna o čom svedčí aj jej kvocient ako jedna z mála spisovateliek bola vynikajúca, odporúčam každému prečítať aj pozrieť si
Budem za divnú, ale tá kniha sa mi absolútne nepáčila. Celá pointa sa mi zdala chorá, nehovoriac o pánovi Rochesterovi, ktorý mi prišiel ako slizký a bezcharaktérny. A Jana mi prišla ako hlúpe a naivné dievča.
pekná kniha,taká smutno,šedivo upokojujúca...asi ako čokoľvek od sestier Brontëových...ich život musel byť nekončiaca melanchólia plná podivných mužských postáv podivný muž,ktorého žena máta v jeho sídle a ďalší,ktorý tyranizuje kohokoľvek vo svojom okolí ... môže byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
jednoznačne si ju prečítaj... bude ťa baviť... teda aspoň mňa bavila veľmi...
ja som ju už čítala
A páčila sa mi, patrí medzi moje naj