Príde mi zlaté, že na podstránke Nevydarené zábery to vypíše Fotogaléria neobsahuje žiadne foto... A inak neviem, je to template a na tom sa veľa hodnotiť nedá.
@luc.ka no, ja to po prvé neberiem nejak profesionálne (preto som si odpustila kritiku designu) a po druhé, však niekedy môže byť záber nepodarený a zaujímavý zároveň. aj keď, asi by sa to dalo vyriešiť aj nejak inak.
Dizajn tej stránky sa mi nepáči.. fotky na začiatočníka prečo nie? Nie je to žiadny trapas podľa mňa a ked sa chceš zlepšovať- o to lepšie.. bude zaujímavé sledovať tvoje zdokonalovanie
Ale v rubrike make-up tá prvá fotka (krátkovlasá blondínka) vyzerala lepšie pred úpravou
Stranka sa mi nepaci, lespie by si to mala na facebooku tam je to prehladnejsie a mozes si tam spravit albumy ja to mam tak. Svoju stranku som zrusil..aj tak je uz kazdy na FB ( do buducna ju zas sprovoznim ale teraz neni na to cas) . Len pekne fot a odporucam tie workshopy naucis sa tam vela a za chvilu. Ja tiez planujem ist do buducna. Tak vela stastia
@trishe to som nepovedala a ani to netvrdím...jedna vec je fotiť len tak a druhá vec začať s niečim a postupne sa v tom zdokonalovať, stránku som si spravila preto aby iný ale aj ja sama videli ako sa zlepšujem, preto idem na kurz a budem sa tomu venovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale počítam, že to do mesiaca prejde.
luc.ka no ja dufam v tom že nie pretože idem aj na kurz fotenia a baví ma to už dlho
mňa pobavilo hlavne to, že stránka akože fotografa ponúka v menu ako prvú položku "nepodarené zábery"...
túto stránku odporúčam
» 500px.com/...
tak za profesionalitu som to nebrala ani ja...
Ale v rubrike make-up tá prvá fotka (krátkovlasá blondínka) vyzerala lepšie pred úpravou
» 4ormat.com/#portfolio...
dajú sa cez to robiť krásne prehľadné weby, napr jedna z mojich obľúbených...
» www.juliatrotti.com/editorial...
k tej stránke sa nevyjadrujem, proste sa mi nepáči, no neviem
Obsah celkom.
Len nechápem, prečo si si tam vytvorila milión päťsto podstránok a vo väčšine nemáš žiadne fotky.