Aké to bolo, keď ste prvýkrát zavítali na strednú školu? Čo ste tam zažili alebo zažívate? Ja osobne si myslím, že stredná je super..spoznala som kopu nových ľudí..a celkovo je to fajn. Ale triedsme dosť blba..
neznášam viac ako polovicu triedy, viem minimálne o trochu ľuďoch čo nemôžu vystáť mňa a väčšina mojich spolužiakov ma pozná, len keď dačo potrebujú
som rada, že maturujem, ale tak posledné dva roky na strednej boli fajn, aj preto, že som sa konečne začala baviť s tými správnymi ľuďmi a užívať si život jak še patrí
dlho dochadzam, malo spim, spoluziaci su neprijemni, uciva je vela, ako jedinu schopnu osobu sa ma ucitelia snazia vyuzivat co najviac, ini zas neberu ohlad na to, ze som dievca (telesna -.-) a nastavuju mi latku prilis vysoko, celkovo tam nie je nic, co by sa mi mohlo pacit..
Ked prídeš na školu kde je 500 chalanov (pekných!) nepáčilo by sa ti tam?
no ofc to bol ten prvý ročník ,potom nám škola ukazovala svoje "krásy" inak no ale teraz mi bude chýbať ,aj ked sme mali debilný kolektív a nikdy ma vlastne medzi seba neprijali .. Neva ,prežila som aj horšie veci.
Učitelia sú blbí, spolužiaci (spolu so mnou) hlúpi, a nepáči sa mi selektovanie "lepších" tried, v ktorých sú deti významnejšie postavených osôb na škole a "zvyšných" tried, ktorým zostane vždy to horšie.
Kolektív mi celkom vyhovuje, žiadne extrémy typu skupinkovanie a henten sa s tým nebaví lebo ten je debil, ani žiadne extrémy, že všetci sa milujeme až za hrob, proste taká normálka.
Hej ale radšej by som už bola na výške, aj keď viem, že potom si budem hovoriť, ako dobre tu bolo, aj keď ani nič pozitívne teraz na tejto škole neviem nájsť.
Ja som spokojná všade kde ma dajú,len začiatky mám vždy ťažké,keď som prvý krát prišla na strednú spolužiaci sa mi zdali kokotní,kedže som bola naučená na úplne čosi iné... Potom som si zvykla na to,akí každý je a bolo po probléme
Do tej triedy kde som sa dostala na začiatku mi bolo bohovsky dobre ^_^ doteraz zbožňujem tých ľudí,stretávam sa s nimi,informujem sa o ich živote...
V terajšej triede je mi dosť dobre, ľudia si zvykli na moju prítomnosť a zmierili sa s mojou osobou,tak teraz to už pôjde V.Y.N.I.K.A.J.U.C.O budem sa môcť naplno prejaviť a zapadnúť už medzi nich na 100%
Prvák bol úplne peckový. Kolektív, nový zaujímavý štýl učenia, málo učenia, učitelia, akcie, úplný sen... V druháku celé zle, vzťahy pokazené, učenia veľa, ale len povrchného = nič nevieme poriadne, ľudia sa zmenili (alebo sa prestali pretvarovať) a je mi z toho dosť nagrc.
Keby som nevedela ako krásne bolo v prváku, tak si asi myslím, že aj teraz je dobre, lebo stále sú aj super veci, ale už tam chodím preto, že to treba. Minulý rok preto, že mi tam bolo super.
Nevedela som kurva nájsť svoje meno, hneď som sa zvítala s celým kabinetom a vedením školy, prečo nie som nikde a samozrejme, som prišla ako posledná do triedy, keď už všetci mali pokyny a mne nikto nič nechcel povedať, lebo som sa nikoho nechcela opýtať a sedela som úplne vzadu ako taký impotent pred insemináciou. A potom sa do mňa všetci zamilovali, lebo som mala ešte červené vlasy a bola som strašne cool a na zožranie. Od prvého dňa som najlepšia žiačka triedy a som hrozne vtipnučká ak mám náladu a už mám plné zuby celej strednej, už tam nechcem byť ani sekundu. Ale našťastie každý deň strávený medzi tými....tými... ľuďmi mi spríjemní môj drahý!
Na nič... Jediné čo je fajn je, že sme dobrý kolektív.
Inak učenia strašne veľa a všetko iba štýlom naučiť a po písomke zabudnúť. Takže to nemá žiadny prínos, nič užitočné do života, iba prebdené noci, stresy,stereotyp... Žiadna prax, len kopu teórie, ktorú nikde nevyužijem. Ďalej profesori, hm, niektorí ok, niektorí nedokážu naučiť. Navyše keď odtiaľto výjdem, nič nebudem mať, nič nebudem vedieť poriadne, len z každého kúsok (gympel). Len stratený čas nad knihami, čo ma fakt mrzí..
Takže ak to zhrniem je to riadne na hovno. Strašne ľutujem to, že som tam kde som a že som nemohla ísť na inú školu, ktorá by mi do života aj niečo priniesla..
Trieda sme boli geniálne....prežili sme spolu 4 geniálne roky, milión chát a všelijakých akcií....teraz som s nimi posledné dni....budú mi chýbať...ale verím, že sa budeme stretávať...
...so spolužiakmi zo základky sa stretávam dodnes ...takmer so všetkými
ja som mala strednú 8 rokov,takže pre mňa to už bolo na nevydržanie ..ale samozrejme boli aj pekné momenty a bolo ich mnoho ..ale som rada,že už je koniec(skoro
No keď som došiel na strednú tak mi bolo fajn lebo som sa chcel zmeniť... chcel som byť milý a myslel som že ľudia naokolo budú vyspelejší.. ALE PI*U..
Nakoniec sa nebavím takmer s nikým (len nejakými trotlami a endomorfmi ktorý tiež bavia kreténov)... dokonca kamaráti s ktorými som sa poznal 7 rokov.. PREČ. Na tejto strednej ma nebaví nič Keby aspoň pekné dievčatá mame v triede... 1 je celkom pekná ale tie 2 čo non-stop riešia ako ich všetci chalani milujú.. (pri čom by ich miloval len klamár.... [klamal by že ich miluje])
na majalese sa mi podarilo strašne opiť a vtedy som si naozaj a realne, doslovo a do písmena trieskala hlavu o pouličné osvetlenie. a jeden z dôvodov, prečo som takto konala, bolo aj trvanie mojej stredoškolskej dochádzky presne 5 rokov. maturovať budem, keď budem stará 21 ročná piča, bez toho aby som opakovala ročník. týram samú seba v uzavretých priestoroch s opicami, ktoré sa ohadzujú fitloptou o priemere pol metra. a taktiež musím znášať presne 10 PMS drahých slečien MGR. magorky. prvé dva roky boli super, ešte ma to bavilo, všetko nové, všetko fajn, dnes len utekám a na tajňáša pijem pivo pod lavicou. škola v takom zmysle, v akom sa mi javí, v akom ju poznám, pre mňa nedáva zmysel, nevidím opodstatnenie, ale čo už, papieriky sú papieriky...
Triedny kolektív sme otrasní, veľa ľudí mi chýbať ani nebude, ale stredná škola mi dala lásku-priateľa, s ktorým oslavujem práve dnes 3.výročie Takže sa nesťažujem+ dala mi dobré základy na študovanie na VŠ.
@kail91 existuje vobec nieco co by si neofrflal? sorry ale vzdy ked v nejakej teme zbadam tvoj tvoju profilovku a uz dopredu viem co napises. Vzdy nieco negativne .
@imoceans tak si to nečítaj a nestaraj sa do mňa, nepíšem vždy negatívne, ty si asi zažil skvelú strednú, ale ja nie, len píšem pravdu, nepretvarujem sa, nezakrývam skutočnosť
pre mňa je vysoká skvelá, lebo som stretol skvelých ľudí
@matiarka wtf ja som si myslela že máš tak 20 rokov! teda nič v zlom len pôsobíš staršie
a k strednej, odkedy som prestúpila z osemročného na bilingválne, uvedomujem si aký to tu je bordel, všetci chlastajú, húlia, každý jebe s každým a je mi z toho na grcanie. Triedu mám však super, aj keď polovica ľudí sa brutálne pretvaruje ale keď už nič iné tak sa aspoň TVÁRME že sa máme radi.
90% ľudí sú síce blbí jak táčky a nepamätajú si z hodín ani to, čo by aj hluchá mŕtvola pochopila, a občas sa modlím k neexistujúcemu bohu aby mi znížil IQ aspoň o 20 bodov aby som tak hrozne netrpela pri tých vypatlancoch a nemala chuť ich občas povraždiť. Nehovorím že treba chápať všetko hneď ale namachrovaných kokotov čo sa tvária že sú najlepší a pritom piču vedia fakt nemusím.
Ale to nevadí, učivo pohoda, síce ťažšie než v prváku ale stále nestojí za to aby som sa snažila, lebo tú trošku čo sa profákom podarí odučiť si aj tak zapamätám z hodín.
stredná bola megadobrááá, vrátila by som sa tam, keby to bolo možné... neverím, že ešte niekedy v živote budem mať okolo seba takú skvelú partiu ľudí...
život na strednej škole.. vadí mi to, že aj keď sa tam v podstate niektoré dni nič nedeje, musíš chodiť..
prvý ročník bol pre mňa hrozný, neustály stres a cítila som sa ako šedá myš. absolutne žiadne sebavedomie, mienka o mne samej bola veľmi nízko a pritom nebol problém v známkach a učení sa.
druhý ročník znamenal zmenu, ale celkovo. cítim sa inak a cítim sa tam dobre- odhliadnuc od tých dní, kedy by som najradšej utiekla a nikdy nevidela žiadneho z mojich spolužiakov.
Zmenila som sa, to je isté. Naučila som sa hľadieť na svet trochu inak a nebrať všetko príliš vážne.
A som neuveriteľne šťastná, že už len dva roky a vypadnem odtiaľ ale také chaty a spoločné akcie by som prijala v omnoho väčšom počte, ako doteraz
Prvé dva, tri týždne úplná krása .. spoznala som novych ľudí nové prostredie, nový prístup k ľuďom no potom prišlo veľa učenia a na nič ine ako na učenie nebolo času. kolektív sme super no na prvý deň v škole si nejak nepamätam. Stredná ma zmenila a to úplne keďže som na základnej bola úplný outsider a teraz je to oveľa lepšie takže viacmenej som spokojná so životom stredoškoláka až ne ''detail'' že nič nestíham kôli množstvu učiva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
som rada, že maturujem, ale tak posledné dva roky na strednej boli fajn, aj preto, že som sa konečne začala baviť s tými správnymi ľuďmi a užívať si život jak še patrí
VŠETKOJE LEPŠIE AKO ZÁKLADNÁ A ĽUDIA, KTORÝCH PONÁM UŽ 9 ROKOV.
na tej druhej..hmmm..tam bolo fasa ....teda ešte tam chodiim..ale už je všetko inak ... :/
dlho dochadzam, malo spim, spoluziaci su neprijemni, uciva je vela, ako jedinu schopnu osobu sa ma ucitelia snazia vyuzivat co najviac, ini zas neberu ohlad na to, ze som dievca (telesna -.-) a nastavuju mi latku prilis vysoko, celkovo tam nie je nic, co by sa mi mohlo pacit..
no ofc to bol ten prvý ročník ,potom nám škola ukazovala svoje "krásy" inak no ale teraz mi bude chýbať ,aj ked sme mali debilný kolektív a nikdy ma vlastne medzi seba neprijali .. Neva ,prežila som aj horšie veci.
Ale prvák bola najlepší zo všetkého .
Kolektív mi celkom vyhovuje, žiadne extrémy typu skupinkovanie a henten sa s tým nebaví lebo ten je debil, ani žiadne extrémy, že všetci sa milujeme až za hrob, proste taká normálka.
Hej ale radšej by som už bola na výške, aj keď viem, že potom si budem hovoriť, ako dobre tu bolo, aj keď ani nič pozitívne teraz na tejto škole neviem nájsť.
Do tej triedy kde som sa dostala na začiatku mi bolo bohovsky dobre ^_^ doteraz zbožňujem tých ľudí,stretávam sa s nimi,informujem sa o ich živote...
V terajšej triede je mi dosť dobre, ľudia si zvykli na moju prítomnosť a zmierili sa s mojou osobou,tak teraz to už pôjde V.Y.N.I.K.A.J.U.C.O budem sa môcť naplno prejaviť a zapadnúť už medzi nich na 100%
Keby som nevedela ako krásne bolo v prváku, tak si asi myslím, že aj teraz je dobre, lebo stále sú aj super veci, ale už tam chodím preto, že to treba. Minulý rok preto, že mi tam bolo super.
teraz si neviem predstaviť odísť
Inak učenia strašne veľa a všetko iba štýlom naučiť a po písomke zabudnúť. Takže to nemá žiadny prínos, nič užitočné do života, iba prebdené noci, stresy,stereotyp... Žiadna prax, len kopu teórie, ktorú nikde nevyužijem. Ďalej profesori, hm, niektorí ok, niektorí nedokážu naučiť. Navyše keď odtiaľto výjdem, nič nebudem mať, nič nebudem vedieť poriadne, len z každého kúsok (gympel). Len stratený čas nad knihami, čo ma fakt mrzí..
Takže ak to zhrniem je to riadne na hovno. Strašne ľutujem to, že som tam kde som a že som nemohla ísť na inú školu, ktorá by mi do života aj niečo priniesla..
... inam sme super partia 28 kretenov DDDDD fajne
...so spolužiakmi zo základky sa stretávam dodnes ...takmer so všetkými
Ale postupom času, ako som z nej preč, tak mi chýba čím ďalej tým viac
Nakoniec sa nebavím takmer s nikým (len nejakými trotlami a endomorfmi ktorý tiež bavia kreténov)... dokonca kamaráti s ktorými som sa poznal 7 rokov.. PREČ. Na tejto strednej ma nebaví nič Keby aspoň pekné dievčatá mame v triede... 1 je celkom pekná ale tie 2 čo non-stop riešia ako ich všetci chalani milujú.. (pri čom by ich miloval len klamár.... [klamal by že ich miluje])
Takže tak
tusim len jeden....
na strednu som sa desila, lebo som sla do ineho mesta, ale nakoniec to boli fasa 4 roky, kde som nasla skvelych ludi, a uz som sa nehanbila za seba
5 rokov volna na vyske, TO boli casy!
@icevanilla kiežby sa dal vratit najlepšie časy
pre mňa je vysoká skvelá, lebo som stretol skvelých ľudí
a k strednej, odkedy som prestúpila z osemročného na bilingválne, uvedomujem si aký to tu je bordel, všetci chlastajú, húlia, každý jebe s každým a je mi z toho na grcanie. Triedu mám však super, aj keď polovica ľudí sa brutálne pretvaruje ale keď už nič iné tak sa aspoň TVÁRME že sa máme radi.
90% ľudí sú síce blbí jak táčky a nepamätajú si z hodín ani to, čo by aj hluchá mŕtvola pochopila, a občas sa modlím k neexistujúcemu bohu aby mi znížil IQ aspoň o 20 bodov aby som tak hrozne netrpela pri tých vypatlancoch a nemala chuť ich občas povraždiť. Nehovorím že treba chápať všetko hneď ale namachrovaných kokotov čo sa tvária že sú najlepší a pritom piču vedia fakt nemusím.
Ale to nevadí, učivo pohoda, síce ťažšie než v prváku ale stále nestojí za to aby som sa snažila, lebo tú trošku čo sa profákom podarí odučiť si aj tak zapamätám z hodín.
prvý ročník bol pre mňa hrozný, neustály stres a cítila som sa ako šedá myš. absolutne žiadne sebavedomie, mienka o mne samej bola veľmi nízko a pritom nebol problém v známkach a učení sa.
druhý ročník znamenal zmenu, ale celkovo. cítim sa inak a cítim sa tam dobre- odhliadnuc od tých dní, kedy by som najradšej utiekla a nikdy nevidela žiadneho z mojich spolužiakov.
Zmenila som sa, to je isté. Naučila som sa hľadieť na svet trochu inak a nebrať všetko príliš vážne.
A som neuveriteľne šťastná, že už len dva roky a vypadnem odtiaľ ale také chaty a spoločné akcie by som prijala v omnoho väčšom počte, ako doteraz