a inac druha odpoved - to by som musel mat strasne velky odpor voci nejakemu cloveku, aby mi znechutil meno...a bez ohladu na to, aky skvely niekto je a ako ho mam rad, jeho meno ostava jeho menom a nesposobi, ze sa mi zacne pacit to meno...
@xdravecx Mahatma Gandhi mal manzelku a volala sa, citujem "Kásturbáí".
On tvrdil, ze ju velmi lubil a chcel z nej urobit idealnu manzelku atd. (casto s nou spaval...) A to jej meno mu vobec nepripadalo divne ani smiesne, kym mi mame problem ho pomaly aj vyslovit
ináč k téme ...je to pravda napríklad taký Sheldon - vôbec to nie je pekné meno ale páči sa mi kvôli tomu človeku(to je z toho seriálu čo teraz asi každý pozná), ale napríklad som alergická na meno Laco nevedela by som chodiť s niekým kto sa tak volá lebo nie.
@azel Ved hovorim, ze pravdepodobne, len to nemozem povedat s istotou.
Ale... zas tazko mozem hodnotit, neviem ci to meno v ich kulture nie je bezne....
Ja sa volam Jano... na slovensku velmi rozsirene meno ( je niekto kto nepozna ziadneho Jana ? ) ale viem si predstavit, ze nejakemu africkemu domorodcovi by pripadalo kokotne
Ja viem a stve ma , ze porusujem vlastne zasady. Ale neviem vymysliet nic lepsie a potrebujem nieco, co lezie na nervy uzivatelom trpiacim vnutrochemickou nerovnovahou.
vacsinou sa mi pacia mena podla toho ako zneju Ale pacilo sa mi muzske meno René kym som nespoznala jedneho debila co sa tak vola a tym padom sa mi znechutilo aj toto meno
určite áno ..sú, teda, boli mená, ktoré sa mi na prvý krát vôbec nepáčli, no ked som spoznala človeká čo nejaké také meno má, a obľúbila som si ho, tak som si obľubila aj to meno a hned bolo pre mňa pekné a stále je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ono je to zalezitost toho, ako casto si vytvarame asociacie (obvykle maju taki ludia vacsie sklony aj k nostalgii )
A pokial sa do situacie nevcitis , tak nevies.
On tvrdil, ze ju velmi lubil a chcel z nej urobit idealnu manzelku atd. (casto s nou spaval...) A to jej meno mu vobec nepripadalo divne ani smiesne, kym mi mame problem ho pomaly aj vyslovit
Ale... zas tazko mozem hodnotit, neviem ci to meno v ich kulture nie je bezne....
Ja sa volam Jano... na slovensku velmi rozsirene meno ( je niekto kto nepozna ziadneho Jana ? ) ale viem si predstavit, ze nejakemu africkemu domorodcovi by pripadalo kokotne
Čimelika-tchu Chachuli-či-ma, daj mi pusu
Alebo
Ahoj, Čimelika-tchu Chachuli-či-ma (pri stretnuti atd.)
Ale ktovie, mozno by som si casom zvykol
Len by to bolo take zvlastne
(ale keby som spoznala a bol by kkt tak by sa mi uz asi nepacilo)
stefani milujem
michaela je čudná
igor je kokot
adam je výmel
dominika je mudra a pekna
zuzana je výmel
michal je vtipny
asi tak..to je zakladny zoznam mojich skatulkovani