hlavne, že teraz mám svoju fotku a vyzerám ako falošne skromná ale tým sa netreba nechať mýliť, to je svetlá výnimka a ako sa poznám, aj tak tu dlho nebude
ako ktore... ak sa odfotim sama (z 10 jednu vyberiem... ) tak som spokojna... ak ma niekde odfoti niekto iny - vonku, na chate, na diskoteke - mam nervy že jak možem byt taka spatna
na rodinných fotkách vyzerám otrasne. Na momentkách ako kedy. Na dokladoch zväčša dobre. A keď idem, že héj, idem sa fotiť! tak to môžem vybrať len tie najlepšie, naštelovať sa tak, aby nedostatky zanikli a všetko ešte upraviť, tak vtedy bývam so sebou dosť spokojná
(a vlastne, preto sa rada fotím na spôsob: Poďme sa fotiť! pretože potom si vsugerujem, že to so mnou nie je až také zlé a nerobí mi problém vyjsť na verejnosť nenamaľovaná a strapatá, ak náhodou na to nemám náladu
Niekde som čítala, že väčšinou sa nám vlastné fotky nepáčia preto, lebo nie sme zvyknutí na svoju tvár (v zrkadle vyzerá inak ako v skutočnosti, je to zrkadlový obraz). Ostatní ľudia nás však poznajú, často vidia našu tvár, poznajú naše gestá, vedia, ako sa tvárime, a preto na našej fotke nevidia nič zvláštne.
Opakujem, že na fotkách vyzerám ako zmoknutý jazvečík, takže sa v zásade nefotím a kvôli mojim fotkám viem urobiť aj naozaj veľmi kvalitnú hysterickú scénu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
nafotim 50 a vyberem jednu dobru ktora sa nahodou podarila
vyretusujem
a uz som krajsia ako normalne >
a ked sa este urobi dobre svetlo...
na rodinných fotkách vyzerám otrasne. Na momentkách ako kedy. Na dokladoch zväčša dobre. A keď idem, že héj, idem sa fotiť! tak to môžem vybrať len tie najlepšie, naštelovať sa tak, aby nedostatky zanikli a všetko ešte upraviť, tak vtedy bývam so sebou dosť spokojná
skoda ale niekomu sa urcite pacis
je pekná
asi tak je presne toto poznam
asi tak moja
presne toto poznám
aspon ze niektore
ani nie nahodov je pekna a aj ja mam take fotky ne kerychtak vyzeram
breco blee skvor jee
inak toto som aj ja uz pocula niekde
presne si to vystihla
Napríklad takéto sa mi páčia kamarát fotograf by sparvil aj s tmy krásu
Jednu jedinú mám na ktorej sa sama sebe páčim, ale na tej mám na sebe len postelnú plachtu nič viac a upravená ako zo starého Egyptu.
ale raz by som chcela nafotit umelecke fotky, na ktorych by som sa sama sebe pacila zatial mam takych len par