Dnes som ich pár zazrela prchavý okamih radosti a detinská túžba si niečo želať videli ste ich aj vy? vnímate to ako poveru, romantickú metaforu alebo čisto vedeckú záležitosť? A ak ste predsa náchylní snívať ... čo by ste si zaželali?
ja som videla padat hviezdy tak 2krat v zivote..a v tej rychlosti som si zelala vzdy nejaku nepodstatnu vec..ale tych zelani je tak vela ze si ani neviem vybrat...
To by sme dopadli keby na našu Zem padali hviezdy ono sú to malé asteroidíky alebo vesmírny odpad ktorý pri prechode atmosférou "nevydrží" trenie a začne horieť. Takýchto úkazov vidím každú noc niekoľko. Raz som dokonca videl ako sa padajúca "hviezda" rozpolila.
takže vidím, že viacerí máte dobrú štatistiku A to o tom do týždňa koniec ma pobavilo Ale nie som cynická a držím palce, nech aj napriek faktu, že ide o povery, sa vám tých želaní splní čo najviac
Videl som ich padat niekolkokrat a bolo to pekne Zelat som si nieco zelal a myslim, ze sa to aj splnilo. I ked pochybujem, ze to bolo prave kvoli tym padajucim hviezdam, je to pekna povera alebo tradicia
Padajúce hviezdy budú pre mňa vždy návratom do detstva. Návratom do života, kedy som nemala žiadne starosti, kedy som verila na zázraky, kedy bola každá túžba reálna a uskutočniteľná. Takéhoto vnímania hviezd sa nikdy nevzdám.
A na padajúce hviezdy mám ešte aj osobné spomienky. Pod holým nebom, pri svetle hviezd a mesiaca, sme sa s mojou jedinou láskou stretávali niekoľko týždňov. Sú to krásne spomienky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A na padajúce hviezdy mám ešte aj osobné spomienky. Pod holým nebom, pri svetle hviezd a mesiaca, sme sa s mojou jedinou láskou stretávali niekoľko týždňov. Sú to krásne spomienky