Ahojte venuje sa niekto tomuto sportu niekde doma s kamosmi mi sme si nedavno kupili par zbrani a zariadujeme si vlastne ihrisko nemate dake fotky vasho len tak pre par rad co by sme tam mohli spravit okrem tych jednoduchych prekazok ako je par dosi
....sudy..sudy a este raz sudy vládnu,super zvuk ked sa tam ten projektil švacne.Ja som skor za airsoft ale 100 ludí, 100 chutí.Prajem veeľa štastia (hláv?)
paintball poznam velmi dobre ked chcete radu rad poradim co sa tyka ihriska lepsie sa poradit z dakym kto ho uz ma napr. www.charonteam.sk/com teraz neviem a este mi povedzte ci hrate military style alebo sportovy
par krat som bol, ale je to strasne nakladne, presiel som na airsoft, pretoze ma okrem ceny ovela viac vyhod..a to napr: nemusis chodit obleceny jak eskimak, realnejsie zbrane, da sa presne mierit, nie jak s paitballom ze musis palit plnu davku a podla toho mierit..a nakoniec aj BB-cka su ovela menej nakladne jak paitballove palivo. a setri sa aj na plyne a na inych veciach...
ale neda sa tomu vytknut zabavu aj ked ozaj s tymi airsoftovymi zbranami je to realnejsie
raz som hral vo vlaku teda starom opustenom vozni a jeho okoli... super hra bezat cez vozen a z okna striekat po niekom
sranda bola aj s vykopanym provizornym kanalom ked niekto skocil dnu ho trosku "sprsnut" farbou kedze ruku nikto nevidel no co sme hovada
najlepsie ihriska maju nemci niektore maju 6hektarov a maju tam vsetko co ta napadne...
k paintballu a airsoftu.. hraval som oboje... paintball pol roka airsoft rok...
nikdy sa mi napacilo ked airsoftak zahlasil ze nema zasah a pritom mal.. preto som prestal.. a skusil paintball... tam to bolo okej ale drahe a pomerne zle sa mierilo trvalo prist na to ale zabava bola super
@james nahananie sa s atrapou zabrane? ..asi si nikdy nehral s profikmi a ozaj ludmi na vysokej urovni airsoftovom...a asi si este nehral military airsoft...
nekery sa vyjadruju a nic nevedia, ale to je v poho ...nikto neni dokonaly ani ja disappointed:ja som este horsie hovado)
no airsoft hravam skoro 6 rokov..pomaly zabrdame do military atd...ale vim.to sa nepytas tak o tom nebudem vykecavat co je lepsie.pre kazdeho je nieco ine dobre.ja napriklad milujem military.ty mozno strielacku na sposob CS bez nejakej pointy...ok
ODPOVE ako uz bolo spominane sudy...potom mozes vytvorit aj rozne buuudy alebo bludisko ...a bacha na camperov..lovu zdar
@freedomko si hral s jakymi kktmi omg ked nepriznavali?? taky hraci stracaju strasne kredit v spolocnosti AS...ja si idem kupovat sniperku Tanaku plynovu a s tou sa nesmie strielat na blizsie ako 20m...cize kto neprizna HIt, tak povie hlasno AAAU...sposob ako na neprzinavacou ist ..a pomaha aj optika.inak niekedy sa stane, ze dostanes do vystroje a necitis to, nevies to...vtedy je tazke priznat sa ked nevies..ja ale ked mi nekto povi, ze som dostal, tak poviem hit a idem do Pce...
ak poznáte hráčov ktorý to nepriznávaju niesu to hráči a najdite skutočncyh hráčov ktory tuto hru beru vážne a chcu sa realne zabavit.V airsofte vobec nieje nutne ziadny dokaz zásahu ak hrajete zo skutočnymi hráčmi.
@12 jasne,ak mi niekto trepne ze som dsotal .a skutočne si uvedomujem ze som to nemusel cítit ..odhlásim sa.. pride respawn.
musim tiez podotknut v paintbale mas tiez realne zbrane si pozri znacku tippmann.. airsoft je sice o nieco lacnejsi ale zasa ked som videl ako chalana trafili do lica gulickou a on ju vyplul ustami tak od vtedy mam omnoho radsej paintball
a este dotaz myslim si ze paintball neni ani tak penazne narocny pokial ho teda nehravas kazdy tyzden .. ked si zahras raz dva krat do mesiaca da sa to ustat
inak kto ste z bratislavy otvoril sa prave novy paintball shop nesie nazov FREESTYLE a je na Jasovskej 2 v Petrzalke ... spoje 95,92,99.... priaznive ceny celkom stoji to za to kuknut sa lepsie jak nejaky podrbany municak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale neda sa tomu vytknut zabavu aj ked ozaj s tymi airsoftovymi zbranami je to realnejsie
sranda bola aj s vykopanym provizornym kanalom ked niekto skocil dnu ho trosku "sprsnut" farbou kedze ruku nikto nevidel no co sme hovada
najlepsie ihriska maju nemci niektore maju 6hektarov a maju tam vsetko co ta napadne...
k paintballu a airsoftu.. hraval som oboje... paintball pol roka airsoft rok...
nikdy sa mi napacilo ked airsoftak zahlasil ze nema zasah a pritom mal.. preto som prestal.. a skusil paintball... tam to bolo okej ale drahe a pomerne zle sa mierilo trvalo prist na to ale zabava bola super
inac ktomu priznavaniu, pozri si daku sutaz a zistis ze kazdy hrac ma vlastneho rozhodcu..
airsoft je o fair play.
Inac tazko povedat co je lepsie
nekery sa vyjadruju a nic nevedia, ale to je v poho ...nikto neni dokonaly ani ja disappointed:ja som este horsie hovado)
no airsoft hravam skoro 6 rokov..pomaly zabrdame do military atd...ale vim.to sa nepytas tak o tom nebudem vykecavat co je lepsie.pre kazdeho je nieco ine dobre.ja napriklad milujem military.ty mozno strielacku na sposob CS bez nejakej pointy...ok
ODPOVE ako uz bolo spominane sudy...potom mozes vytvorit aj rozne buuudy alebo bludisko ...a bacha na camperov..lovu zdar
@freedomko si hral s jakymi kktmi omg ked nepriznavali?? taky hraci stracaju strasne kredit v spolocnosti AS...ja si idem kupovat sniperku Tanaku plynovu a s tou sa nesmie strielat na blizsie ako 20m...cize kto neprizna HIt, tak povie hlasno AAAU...sposob ako na neprzinavacou ist ..a pomaha aj optika.inak niekedy sa stane, ze dostanes do vystroje a necitis to, nevies to...vtedy je tazke priznat sa ked nevies..ja ale ked mi nekto povi, ze som dostal, tak poviem hit a idem do Pce...
@12 jasne,ak mi niekto trepne ze som dsotal .a skutočne si uvedomujem ze som to nemusel cítit ..odhlásim sa.. pride respawn.