kedze pomaly ale isto koncim v skole, zacinam uvazovat nad nejakou brigadou na leto ... kedze milujem kino, filmy, rozmyslala som, ze by sla robit do palace cinemas v bratislave. nevie niekto aky je tam plat?? neocakavam nejaky extra velky, ale zas zadarm
@malasimi mal som kamarata co tam robil a len nadaval... ze za tie peniaze je to zdieranie... okolo 150euro mesacne.. a robil upratovacku, SBS, trhaca listkov, bufetara, drhnutie hajzlov... proste VSETKO.. a ak mal niekto pod 18r tak bud ho neprijali a ked tak len upratovacka z neho bola.. za 1/4 plat
@freedomko Pocul som od znamej podobne skusenosti a este dodavala, ze velmi radi zamestnancom nauctovali kazdu drobnost a kazdu nepresnost (ked bolo nieco zle odvazene a tak), takze aj z toho platu nakoniec zostavalo este menej.
@ao kamaratovi sa stalo ze zobral gastrac.. nevedel ze ten typ nie... tak mu to dali z jeho vrecka uhradit (gastrac ostal v kase)... potesi nie ? (2gastrace = 6.60)
1. palace cinemas už neexistuje => cinema city (FUCK!!! :/ )
2. full time = jedna pozícia
part time = striedaš všetky pozície, podľa toho, ako ti napíšu
3. min. 60hod, max. 80hod / mesiac (part time, ako je na FT neviem, nerobím
4. nástupný plat za mojich čias 65sk/hod - až do konca PC sa to nemenilo, iba to bolo prerátané na €, teraz už 2 mesiace čakáme na "nový" plat, ktorý má byť podľa jedného drbu 2,50€/hod, podľa druhého 3,00€/hod - obe podľa mňa nereálne (nie som pesimista, skôr realista)
5. fakt flexibilná prac. doba, málo kde ti tak vyjdú v ústrety, čo sa týka dní, kedy chceš robiť
6. tringelty (ak nie je záhadne vysoký) dostaneš na ruku (a na bare bez obmedzenia, ak máš 100€, dostaneš 100€ po smene na ruku)
7. manko musíš zaplatiť zo svojho
8. zamestnanecké lístky sú momentálne s otáznikom (FUCK CINEMA CITY!!!)
9. keď máš záujem, prídi si vyplniť dotazník, ktorý máme pri pokladniach, kde sa predávajú lístky, keď budú prijímať nových, isto sa ti ozvú (keď chceš mať istotu, prídi vtedy, keď tam budem ja
10. nie je to vôbec nič komplikované, upratovačku nerobíš - pozametať pukance (skopať pod sedadlo) a zozbierať sáčky a fľaše zo sály nie je nič extra, a "čistiť hajzle" ťa nikto nenúti, ak je extra... ehm... špinavý, tak ho zamkneš, a nebude sa používať - osobne som sa s takouto situáciu nikdy nestretla, ale tak mi to bolo povedané na nejakom školení. na takéto upratovanie tam je upratovacia služba (v noci).
11. ľudí pod 18r prijímajú bez problémov, dôležité sú iné veci, @freedomko , tak neviem, čo trepeš, keď nevieš
12. ak chceš zarobiť viac, choď do mekáča, ale mne osobne taká robota za toľko masti a stresu nestojí radšej kino, nižší plat mi vykryjú tringelty aj em satisfajd
k tým gastráčom - všade máš napísané aj vyobrazené, ktoré sa u nás akceptujú - keď je niekto retard a vezme iný, tak je to jeho retardácia. keď raz firma nie je zmluvne viazaná s tým inkriminovaným vydavateľom gastrolístku, tak im to nik nepreplatí.
a manko je sviňa, tak ale dôrazne ťa upozorní hádam každý, že nerozmieňaj, keď ti nejaký pochybný týpek zamáva pred nosom 500€ bankovkou....
a radšej si 3x prepočítam, čo komu vydávam, a ak viem základnú matiku (a použiť kalkulačku) NEMôŽEM sa odrbať, (zákazník počká) a ani sa mi nikdy nestalo. teda raz, mojou chybou, ale tak nejaké 2€ nestoja ani za zmienku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ta hmotna zodpovednost je tam proste tiez velmi zavazny faktor.
takže info z prvej ruky:
1. palace cinemas už neexistuje => cinema city (FUCK!!! :/ )
2. full time = jedna pozícia
part time = striedaš všetky pozície, podľa toho, ako ti napíšu
3. min. 60hod, max. 80hod / mesiac (part time, ako je na FT neviem, nerobím
4. nástupný plat za mojich čias 65sk/hod - až do konca PC sa to nemenilo, iba to bolo prerátané na €, teraz už 2 mesiace čakáme na "nový" plat, ktorý má byť podľa jedného drbu 2,50€/hod, podľa druhého 3,00€/hod - obe podľa mňa nereálne (nie som pesimista, skôr realista)
5. fakt flexibilná prac. doba, málo kde ti tak vyjdú v ústrety, čo sa týka dní, kedy chceš robiť
6. tringelty (ak nie je záhadne vysoký) dostaneš na ruku (a na bare bez obmedzenia, ak máš 100€, dostaneš 100€ po smene na ruku)
7. manko musíš zaplatiť zo svojho
8. zamestnanecké lístky sú momentálne s otáznikom (FUCK CINEMA CITY!!!)
9. keď máš záujem, prídi si vyplniť dotazník, ktorý máme pri pokladniach, kde sa predávajú lístky, keď budú prijímať nových, isto sa ti ozvú (keď chceš mať istotu, prídi vtedy, keď tam budem ja
10. nie je to vôbec nič komplikované, upratovačku nerobíš - pozametať pukance (skopať pod sedadlo) a zozbierať sáčky a fľaše zo sály nie je nič extra, a "čistiť hajzle" ťa nikto nenúti, ak je extra... ehm... špinavý, tak ho zamkneš, a nebude sa používať - osobne som sa s takouto situáciu nikdy nestretla, ale tak mi to bolo povedané na nejakom školení. na takéto upratovanie tam je upratovacia služba (v noci).
11. ľudí pod 18r prijímajú bez problémov, dôležité sú iné veci, @freedomko , tak neviem, čo trepeš, keď nevieš
12. ak chceš zarobiť viac, choď do mekáča, ale mne osobne taká robota za toľko masti a stresu nestojí radšej kino, nižší plat mi vykryjú tringelty aj em satisfajd
a manko je sviňa, tak ale dôrazne ťa upozorní hádam každý, že nerozmieňaj, keď ti nejaký pochybný týpek zamáva pred nosom 500€ bankovkou....
a radšej si 3x prepočítam, čo komu vydávam, a ak viem základnú matiku (a použiť kalkulačku) NEMôŽEM sa odrbať, (zákazník počká) a ani sa mi nikdy nestalo. teda raz, mojou chybou, ale tak nejaké 2€ nestoja ani za zmienku.