nepamätám, ja som mal vždy cheaty vycapené na nástenke k hre, ktorú som aktuálne hral. @ps102@hnisavica súhlasím, ja som najprv prešiel hru normálne. ale nebolo nič lepšie, ako si po prejdení misie trochu zablbnúť, napríklad s vypnutou gravitáciou v hitmanovi 2
Strašne veľa keď som prvýkrát hrala warcraft 3 tak som ich mala na takom tom žltom papieriku nalepené pod monitorom whosyourdaddy, greedisgood, iseedeadpeople a kadečo ďalšie... A v star wars galactic battlegrounds forcenova, forceore, forcecarbon..simonsays
na sims ich viem dosť, motherlode nezvyknem používať, skôr moveobjects on , na voľné umiestňovanie objektov
ešte si pamätám na takú starú hru Age of empires , kde boli rôzne cheaty na suroviny a viem, že na mäso bola pepperonipizza
z Gothic 3 si pamätám godmode , ale to bola nuda potom, lebo som nemohla umrieť a všetko bolo príliš jednoduché
na starých tomb raideroch ich používam stále, lebo nechápem, načo do tej hry dajú raketomet, keď ho za celý čas môžeš použiť iba v jednom leveli, lebo k nemu nájdeš len 4 náboje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale boli aj viac advanced ako napr. boolprop snapobjectstogrid false
na skyrim si pamatam tcl, ressurect, coc *miesto*
a inak som uz asi moc nehrala cheatovacie hry este v minecrafte /tp, /gamemode
@ps102 @hnisavica súhlasím, ja som najprv prešiel hru normálne. ale nebolo nič lepšie, ako si po prejdení misie trochu zablbnúť, napríklad s vypnutou gravitáciou v hitmanovi 2
V sims este moveobjects on/off
nič iné neviem
a potom moj oblubeny lebo bol taky metalovy IWANTITPAINTEDBLACK
Cheaty som moc nepoužíval viac neviem.
ešte si pamätám na takú starú hru Age of empires , kde boli rôzne cheaty na suroviny a viem, že na mäso bola pepperonipizza
z Gothic 3 si pamätám godmode , ale to bola nuda potom, lebo som nemohla umrieť a všetko bolo príliš jednoduché
kto uhádne z ktorej hry?
idkfa
idclip