no jasne ze su to herci... ale je to podla skutocnosti ... aaaa myslim, ze to ma 2 konce... 1 z roku 2007, ale vraj nebol dost strasny, tak je teraz iny - 2009
Jasné že sú to herci.. ale páči sa mi to... A ako by to omg, mohlo byť skutočné?? Tak napr. tá scéna, s tými stopami... také nepravdepodobné.. ža až...
ale videla som len jden koniec!! ten s tým ako ho ona hodila do kamery... a chcem vidieť aj ten druhý... ale akosi..jeden nepravdepodobnejší ako druhý..
@martyaxwar zevraj blairwitch(na imdp mali herci napisane ze su strateni) pred distribuciou uvadzali ze je to skutocnost...a zarobili riadne...good marketing..
aha nie tak to som nevidela... haha....ale pre mna to bol zatila jediny horor horor ze o duchoch co som zlhtal aj z naviakom aj napriek tomu ze to malo tak malo percent ja som to vydela postupne zo serieou vilmouv ako bola emili rosova ...
ja som to tym hercom uverila .. ja neviem ako ziju v amerike
každý komentujete že je to výmysel.... uvažujte ... je niečo v tomto svete čo sa nedá vysvetliť?... uvažujte koľko podnetov má celý svet už len na internete o portlgaist... a hlavne som si všimol jeden komentár ohladom chlapa ktorý tam umrel a interwiu ... pokial ja viem žiadne interwiu nebolo ... všetko bolo o kamere.. tak sa prestante všetci sami klamať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Aj stvrty druh su herci.
Aj blair witch project - herci.
DOKONCA aj v startreku su herci. Ludia by chceli vsetko tak zjednodusene. Je to frustrujuce.
ale Paranormal je vymyslené
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
@martyaxwar zevraj blairwitch(na imdp mali herci napisane ze su strateni) pred distribuciou uvadzali ze je to skutocnost...a zarobili riadne...good marketing..
a len mne sa to nepacilo? a po dvadsiatich minutach filmu som zaspal
ja som to tym hercom uverila .. ja neviem ako ziju v amerike