Paulo Coelho je podľa mňa jeden z najlepších autorov na svete. Aký je váš názor? Páčia sa vám jeho knihy? Ak áno, ktorá je podľa vás tá najlepšia a prečo?
paulo coelho je skvely spisovatel. bud jeho knihu milujem alebo neznasam...tie co milujem su napriklad veronika sa rozhodla zomriet a alchymista a tie ktore mi nic nedali mozno som nepochopila ich myslienku su carodejnica z portobella a piata hora
čitala som len piatu horu a nepáčilo sa mi to vôbec, jediný dôvod prečo som to dočítala do konca bolo to že som čakala kedy konečne príde pointa :/ (neprišla)
@11 lepšie je na začiatok siahnut po nejakej z jeho jednoducších kníh..napríklad po alchymistovi či už spomínanej veronike..ak sa niekto pustí do tých podla väčšiny ťažších kníh tak to bude nepochopí alebo to zavrhne....
od Paula som citala iba jednu knihu...a podla mna bola prefektna...mala nazov Veronika sa rozhodla zomriet..rozmyslam ze si zaobstaram aj dalsie ale neviem ked ich zohnat ak nechcme kupovat
čítala som od neho Čarodejnicu z Portobella...bolo to dosť divné a ťažké čítanie, ale prišla som až po koniec...pochopila som to tak, že svojim odosobnením dokázala pomôcť nielen sebe, ale aj ľudom okolo seba...a preto ju veľa ľudí, ktorí tomu nechápali nenávideli...
Mne sa veľmi páči Veronika sa rozhodla zomrieť a mal by si ju prečítať každý teenager, ktorý sa hrá na strašné emo,ktorý si naordinoval image ťažkej depresie, potom by si snáď uvedomil, že život je len jeden a netreba z neho robiť ,,peklo" , hoci občas ním je, to vie predsa každý
čítal som všetky (tušim) ale najlepší je predsa len ten alchimista ,ten som prečítal za jedno poobedie a ostatné som bol niekedy až lenivý dočítať uplne dokonca lebo závery boli vždy už moc na psychiku, hlavne u veroniky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.birdz.sk/forum/ktora-kni...
díky, za upozornenie
Je lepsie si pockat a vychutnat si tuto literaturu az po preziti urcitych chvil.