ak mas nocne mory z toho co si precital tak to na teba zaposobilo...
a ak mas nocne mory z toho, ze si to MUSEL citat a nepacilo sa ti to a hnusi sa ti to a mas nocne mory preto lebo sa ti to zda slabe, nehodne takeho oznacenia...tak mas pravdu, mozno...ale tak...ak nedokazes pochopit krasu literatury (ani ja to nedokazem) tak nesud
Nemám pochopenie pre jeho štýl. Jediné ako tak schopné je dej Hájnikovej ženy (vrámci možností),ale čo sa týka poézie.. Konkrétne Krvavé sonety. No to keby chcem pochopiť tak čítam každý verš aspoň 5- krát.
nooo ja Hviezdoslava celkovo nemusim a co sa tyka slovenskej literatury.. moc ma to nebavi, resp. sa mi zda, ze sa omielaju skoro tie iste temy.. ake je super byt slovakom a ako nam vsetci ublizuju.. alebo mesto je zle, dedina super.. splynme s prirodou.. mi to pride take na jedno kopyto.. jediny basnik, ktory je podla mna fajn. je Lukac.. inak si radsej precitam zahranicnych autorov..
poeziu nejako necitam, ale pride mi trapne zakladat nejaky klub ANTIHVIEZDOSLAVISTOV...kazdy autor ma svoje miesto v literarnom vyvoji a je tam dolezity, bez neho by literatura nebola tam, kde je...nemusi sa predsa kazdy autor kazdemu pacit
ze povodom bol Madar. A ked si precitate jeho 100 zivotopis (neviem ci ma k nemu pristup kazdy) tak zistite, ze bol aj pedofil a x dalsich nelichotivych veci.
jeho basne mi pripadaju ako slusne zlataniny... niezeby som chcela urazat tohto velikana, asi som nedosiahla dostatocneho dusevneho rozvoja na to, aby som pochopila tie skvostne diela....
jezis nenavidim ho...kks sak take jebnute basne vymyslal ze az...shaq ked sme na litike v 6.triede citali zuzanku hraskovia absolutne som tomu nechapal..kks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som to ani necitala, uchranila som svoje sny, ako vidim
Hájniková Žena
Ežo Vlkolínsky
Gábor Vlkolínsky
Bútora a Čútora
a ak mas nocne mory z toho, ze si to MUSEL citat a nepacilo sa ti to a hnusi sa ti to a mas nocne mory preto lebo sa ti to zda slabe, nehodne takeho oznacenia...tak mas pravdu, mozno...ale tak...ak nedokazes pochopit krasu literatury (ani ja to nedokazem) tak nesud
Nemám pochopenie pre jeho štýl. Jediné ako tak schopné je dej Hájnikovej ženy (vrámci možností),ale čo sa týka poézie.. Konkrétne Krvavé sonety. No to keby chcem pochopiť tak čítam každý verš aspoň 5- krát.
ze povodom bol Madar. A ked si precitate jeho 100 zivotopis (neviem ci ma k nemu pristup kazdy) tak zistite, ze bol aj pedofil a x dalsich nelichotivych veci.
Berieme ako najvacsieho slovenskeho basnika. A pritom bol to madar ma to aj v mene... Trochu odveci, nie?
To na tom, nech je iny ako chce, ale nech neublizuje druhym.