Kto sa na túto školu dostal, prosím povedzte mi niečo o talentových skúškach. Čo je veľkým plusom? Hudobná, alebo skôr telesná...alebo niečo iné? Aké by som mala mať približne známky? Neviem ako sa to mám inak opýtať, takže mi jednoducho opíšte ako to pre
telesná už nieje.. ale je hudobná, výtvarná, slovenčina a myslím, že aj matematik ale to si niesom istá.. ale, prejdeš nepoznám nikoho kto by neprešiel (PS: moja mamka tam učí a sestra je tam v 2. ročníku )
@impulse fúha...tak to si ma potešila s tou telesnou...aj ked mi ide....ale vďaka zdravotným ťažkostiam v poslednej dobe by som si dobre nepovodila ale zase s tou slovenčinou si ma zabila
@monittka hej také niečo že pedagogická a sociálna akadémia..ja som sa kedysi pred 4 rokmi hlásila na ten druhý odbor ale chceli odo mňa prijímačky tak som sa na to vyprdla a išla do KE
a napadlo ma...ak nemám hudobný nástroj, je to veľká nevýhoda?? ide mi spev, chodím na rôzne krúžky (spevácke) a aj na tanečnú som pár rokov chodila...tak je ten hudobný nástroj veľmi potrebný?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A k teme : poznam len jedneho na pedagogickej v BA.
@elemia Hartmannová telesná, občianka, niekedy aj dejepis učila
@elemia tak potom nič..