@ominousroar tak ja som najprv cvicila drepy az teraz som zacala cvicit vypady a konecne mam svalovku aj na zadku... z drepov som mala svalovku len na stehnach (ano robim ich spravne)
@kitty7 to fakt? ja praveze robim drepy a citim pritom zadok (a trochu aj stehna) ale ked si dam raz za cas vypady tak mam totalnu svalovku na stehnach
@jessiqa no ja musim najprv unavit nohy, az potom vobec z tych vypadov na zadku nejaku svalovku mam (skusala som to naopak a nefungovalo)
@bress davam na siroko nohy aj si takmer cupnem a nic a to idem kym vladzem, este som drepy vylepsila o twerk a aj tak stale nic, ako som pisala vyssie ani vypady mi nepomohli, kym som neunavila najprv nohy. ja nehovorim, ze som tym zadok neprecvicila vobec, pribrala som do neho dva centi, vdaka drepom, ale nepocitovala som svalovku ani nemala z toho pevnejsi zadok...
@pappkin robim ich spravne, nebudem si nicit kvoli zadku kolena
@bress iste, urobit drep spravne je uplne hrozne tazke...
skor si myslim, ze moj zadok proste znesie vacsiu zataz, ako nohy, ale aj tak stale trvam na tom, ze vypady su na zadok lepsie ako drepy...
@bress ja som dievca, v polodrepe bezne cikam na verejnych zachodoch... ano, chvilu trva, kym clovek najde balans a vychyta drobne technicke veci, ale to, ze to niekto nerobi perfektne neznamena, ze to robi nespravne...
ja využívam pri tréningu spod.partií aj klasické zanožovanie s vystretou nohou alebo do 90st.uhla,dvíhanie pánvy so záťažou + drepy,výpady,samozrejme..keď toto všetko odmakám,najbližšie dva dni mám svalovku celej zadnice a nôh
z korčuľovania samotného by si mala pekný zadok keby si sa tomu venovala fakt aktívne a nie len 2x do týždňa ísť sa na hodinku prejsť... vpodstate všetky cviky tu už spomenuté boli osobne robím niečo také ako je vo videu v @34 ,ale so závažiami a vidím rozdiel už po pár mesiacoch, len ešte to nie je ani zďaleka také ako by som chcela keďže zadok je moja riziková partia, ale každý má genetiku inú.. prajem pevné nervy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@mouselizo z korčuľovania ho nevypracuješ
A ked chcete zamerat zadok, tak glute bridge je super
@bress davam na siroko nohy aj si takmer cupnem a nic a to idem kym vladzem, este som drepy vylepsila o twerk a aj tak stale nic, ako som pisala vyssie ani vypady mi nepomohli, kym som neunavila najprv nohy. ja nehovorim, ze som tym zadok neprecvicila vobec, pribrala som do neho dva centi, vdaka drepom, ale nepocitovala som svalovku ani nemala z toho pevnejsi zadok...
@pappkin robim ich spravne, nebudem si nicit kvoli zadku kolena
skor si myslim, ze moj zadok proste znesie vacsiu zataz, ako nohy, ale aj tak stale trvam na tom, ze vypady su na zadok lepsie ako drepy...
Si po sebe aj precitaj...
zvyšok je o tvare a genetike