ja viem presne
je v ňom moja sestra, sme samé, ale ona je taká ako kedysi, bez puberty, malé dievčatko
pozeráme, čítame, žijeme rozprávky
kreslíme
smejeme sa
snívame
vymýšľame
varíme čokoládu
pečieme koláč
pijeme sniežikový čaj
a ona nakoniec zaspí schúlená pri mne a drží ma za ruku
fajna dlha tura/ prechadzka po neznamom meste s dakym s kym si rozumiem, trochu piva, neminut prehnane vela penazi, nevykonat nic velmi hlupe, nefajcit, nehadat sa s nikym
Dnesok nebol perfektny ale vzhladom na to ze som dala skusku a ked som spokojne doma zapla csko, prisiel ma prekvapit byvaly s tym, ze odchadza zajtra prec tak som ho poslala prec a potom sa vratil s tym ze ostava a ze tu bude pre mna aspon ako kamarat a potom sme si dali pizzu a stravili asi 5 hodin lezanim na posteli a zhovaranim sa... bolo to celkom fajn citila som sa po dlhej dobe strasne dobre
kamosi cestovanie nejaku sialenu mega sialenu vec yvparatit ku tomu pivo a este ak nieco niekto ma tak hocico a uzivat si zivot pocuvat pritom super hudbu a kecat a smiat saa a aaaaaaaaaaaa zazivam to dost casto je to super
Vstanem ráno a pomilujem priateľku, dobre sa naraňajkujem, vychystám a šup do práce, v práci všetko tip-top a chutný obed, potom zas práca a po práci šup domov, vyzliecť oblek a šup do civilu sadnúť do baru so známymi pokecame, pivko dame , potom príde priateľka z práce, spolu pôjdeme domov, navarím večeru , skočim s priatelkou do sprchy , sex, znovu sprcha, lažkať si , niečo chrúmať pustiť filmík a spať klasický deň áz na to že v práci je to na prd momentálne
Dnes som mala super den, aj napriek tomu, ze som mala uraz...ale nebola som v skole a bola som so super ludmi, ktori mi ho sprijemnili a robia to staaale a za to ich tak milujem a vazim si ich no a vdaka nim mam vzdy take pekne dni...proste staale si uvedomujem, aky su priatelia vzacni
keď som na festivale so super ľudmi, vela hudby, srandy,piva,neriesim tam nic.
Popripade nejaka chata,byt, alebo aj vonku whatever s najbilzsimi priatelmi
teraz by sa mi hodil taky jeden perfektny den s priatelom dakde preč, len my dvaja, prirodička, žiadna škola a povinnosti, žiadna práca,dobre jedlo, vela lasky.
bolo mi slubene,ze pojdeme na vylet,tak sa na taky den tesim.
ale tak ja mam v podstate takmr vsetky dni celkom dobrušké
no naj perfektne dni su ked mozem cely den citat daku super knihu pri super hudbe so super ciernym cajom
alebo ked su festivaly , koncerty so super ludmi so super pivom so super hudbou
alebo dni ked som s niekym ku komu prechovavam iste city a mame cas len na seba a nic ine okrem nas dvoch neexistuje
to su najviac super dni :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a neviem vlastne ani
!!!
(ja viem, som strašne záživná)
ja viem presne
je v ňom moja sestra, sme samé, ale ona je taká ako kedysi, bez puberty, malé dievčatko
pozeráme, čítame, žijeme rozprávky
kreslíme
smejeme sa
snívame
vymýšľame
varíme čokoládu
pečieme koláč
pijeme sniežikový čaj
a ona nakoniec zaspí schúlená pri mne a drží ma za ruku
tie dni mi strašne chýbajú
plus čím viac zábavy tím viac perfektný deň
Popripade nejaka chata,byt, alebo aj vonku whatever s najbilzsimi priatelmi
bolo mi slubene,ze pojdeme na vylet,tak sa na taky den tesim.
ale tak ja mam v podstate takmr vsetky dni celkom dobrušké
alebo ked su festivaly , koncerty so super ludmi so super pivom so super hudbou
alebo dni ked som s niekym ku komu prechovavam iste city a mame cas len na seba a nic ine okrem nas dvoch neexistuje
to su najviac super dni :3