Beriem tabletky roaccutane 10mg medzi neziaduce ucinky patria aj suche pery, no mne az praskaju do krvi a mam ich neustale suche,nepomaha ani hojivy zazrak ani balzamy s aloe vera, neviete o niakom ze fakt dobrom hydratacnom balzame?
skus Doliva - Lip balm, taka mala zelena tubička, okolo 2-3€ stoji. Mne pomaha dosť na popraskane pery aj vseobecne ked mam kutik, tak si potriem a do 2 dni zmizne
Medový Vitalos mne ako jediný pomohol na fakt že suché pery. Ale keď už ich máš na tom tak zle, ako opisuješ, skúspila by som aj také tie pre horolezcov a všelijakých tých arktických turistov.
Neutrogena mne napríklad vôbec, ale vôbec nepomáha ani na bežne suché pery zo zimy.
brala som ich a mne pomáhal med ( ale skoro stále som ho hneď zlízala, čiže som si natierala pery dosť často ) ... potom mi ešte pomáhala pomáda od roaccutane, ktorú mi dala doktorka.
Ja mám klasický jelení loj, má asi 30 gramov, vyzerá ako veľké lepidlo, ale pomáha najviac. Niektoré parfémované labelá a podobné mi pery vysušujú ešte viac.
no niečo vyskúšam z vašich rád, lebo som už naozaj zúfalá...mne tiež labello vôbec nepomáha, a ten med som tiež skúšala a nič... Skúsim neutrogenu, prípadne ostatné čo ste poradili, ďakujem
Asi si alergicka na tu zlozku co je v tich tabletkach,odporucam okomzite vypustit .Ja som alergicka na antibiotika a aj u mna to zacina suchimy,opucnutimy a bolavimy peramy,potom opuch jazyka ... Atd..Moze to byt nebezpecne , ak sa to zhotsuje mala by si ist za doktorom . Na tu zlozku mozes byt alergicka postupne alebo naraz ,a ak pocitujes vedlajsie ucinky treba zmenit tableky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
skus si vyrobit toto.. kakaove maslo je king
Neutrogena mne napríklad vôbec, ale vôbec nepomáha ani na bežne suché pery zo zimy.