mal som ho asi sest rokov. mna to nebolelo nikdy. len ked sa mi na zaciatkoch zapaloval jazyk ale to som si za to mohol sam tym ze som si necistil jazyk a piercing. inak vcelku hrava vec
ešte aj po 6 rokoch ma občas bolí ale ja som zas náchylná na afty a pod. takže ja ho vždy ale na týžden vyberiem, počkám kým sa mi pusa zahojí a dám naspäť
@zajkousko Za to môžeš byť zažalovaný po prvé a po druhé je to normálne ako všetko ostatné a v jazyku to pri normálnej komunikácii ani nevidno tak neviem čím sa vyhrážaš. Nepoviem tunely cez pol ucha alebo niečo podobné fakt extravagantné, ale nie niečo čo je úplne normálne a takmer neviditeľné. A v podstate tvoj názor môžem mať tak vieš kde. Pozri sa okolo seba koľko ľudí má rôzne ozdoby či už tetovania, piercingy, tunely alebo čokoľvek.
@zajkousko ja ti nekazem sa pretvarovat, ale keby taky ludia ako ty co sa staraju do uplnych zbytocnosti neboli tak by neboli ani vojny a bol by na zemi pokoj, ale takymito primitivnymi nazormi aby sme pomaly behali po vonku nahy si mozes strcit tak vies kde
a nikomu nehovorim ze mi ma niekto povedat ze som uzasna .. dala som otazku ci to niekoho boji ocakavam odpovede ano popripade nie .. a nie urazat ma ze som DOBYTOK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a nikomu nehovorim ze mi ma niekto povedat ze som uzasna .. dala som otazku ci to niekoho boji ocakavam odpovede ano popripade nie .. a nie urazat ma ze som DOBYTOK
ďakujem