@martina123 nie chrup som si ešte nefotila pred troma rokmi to stálo okolo 600Sk a vyleštil mi zub naniesol na to nejaké lepidlo dal na to kamienok potom ešte nejakú vecičku mi tam prikladal a bolo to hotové
ja som dala normálnu otázku a chcela som na to normálnu odpoveď a nie kokotinu ... je to normálna otázka kde sa nepýtam či môžem otehotnieť cez oblečenie
momentalne mam uz iba v nose a pere.. mala som uz inak vsade asi
nad hornou perou som mala, napravo.. a poviem ti ze tam jedine ma to bolelo.. fuj taka hnusna bolest inak som si ich robila vsetky sama, tak mozno normalne tam neboli ale mna proste hore mrte bolelo..
ako ja nechapem baby co si ho daju do pohlavneho organu alebo na prsia... to je tiez divne... nausnice okej (ak ma viac ako jednu v jednom uchu ze vraj je to tiez piercing)
a potom mozno pupok.. ak sa jej to hodi... inak sa mi to nepaci... a tei v nose.. jak keby ho mala spinavy..
ja mam ucho chrupavku a ta ked sa hojila bolela celkom dost hlavne ked som do nej chytila infekciu hmmm na tie 2 tyzdne co som sa nevedela obliect vysusit si vlasy a spat v noci na tej strane nezabudnem ale nelutujem rozmyslam ze si dam dalsiu nausnicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nemáš nejakú foto? inak kolko to stalo? a ako to davaju na zub?
v pupku to je pekne
kde?
ja som dala normálnu otázku a chcela som na to normálnu odpoveď a nie kokotinu ... je to normálna otázka kde sa nepýtam či môžem otehotnieť cez oblečenie
nad perou nie?
nad hornou perou som mala, napravo.. a poviem ti ze tam jedine ma to bolelo.. fuj taka hnusna bolest inak som si ich robila vsetky sama, tak mozno normalne tam neboli ale mna proste hore mrte bolelo..
ja si chcen dať nad peru, ale bojím sa
1) ta bolest je sekunda ak to naraz prepichujes (alebo teda ti niekto prepichuje)
2) kazdy ma iny prah bolesti takze tym ze mna to hore bolelo to nic neznamena
a potom mozno pupok.. ak sa jej to hodi... inak sa mi to nepaci... a tei v nose.. jak keby ho mala spinavy..
Na tvári je to otras :p