neviem. ale je to pekne. ja by som chcela do jazyka a tam tiez hovoria ze by mal byt z bioplastu aby nej... zuby. ale mne sa tie farebne gulocky pacia!
@greendgirl labret je taka tycka co ma na konci koliecko cize je vidiet len gulicka
aj kruzok mozes casom, ale to az ked sa ti to zahoji. a ten z bioplastu aby nekazil zuby. + na noc si davat labret, aby potom neboli problemy so zarastanim v pere
@greendgirl hej hej vlastne pri prepichu si nemozes dat ani nic ine len labret je lepsie cakat, aspon tyzden to bude trvat, ale to sama zistis kedy ta to uz nebude boliet.. hlavne to nechaj zahojit sa
simi ! niesi normalna !!! do huby si dawat peirc kks akoze aj mne sa to paci ...ten obrazok ...co som ti wrawela wonku ...ale akoze nebudem si to dawat !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ked mas koelcko (resp. podkovu) je lepsi bioplast.
aj kruzok mozes casom, ale to az ked sa ti to zahoji. a ten z bioplastu aby nekazil zuby. + na noc si davat labret, aby potom neboli problemy so zarastanim v pere
@mima14795 Mimáááááááááá! Nevypisuj mi tu MENO! ty máš v nose,tak čo chceš