Zdravím.. Včera som si dala urobiť pierc do pupka a v štúdiu mi dali taký nejaký roztok vo fľaštičke (tipujem že alkohol).. Mám k tomu ešte aj ten antiseptický sprej dettol, tak by som sa vás chcela spýtať či je možné používať obidva prípravky.. napr. raz
softasept je ten roztok, nie? ja som pouzivala len ten, antiseptikum len na tetovanie. ale ak chces len jeden pouzivat (aj ked neviem, aky je problem oba), skor ten dezinfekcny, lebo dettol ma nizsiu toxicitu na mikroorganizmy ako dezinfekcny pripravok.
@hajzelbaba netuším čo to je za roztok je to v takej malej priesvitnej fľaške bez nápisu.. tak, skúsim najprv striedať a ptm uvidím.. ak nastanú zmeny, prejdem len na jeden
@hajzelbaba pevne verím že to nie je destilovaná voda voňala som to, voda to nebude hádam bude všetko all right, ak použijem najprv dettol a ptm ten roztok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov