kedysi som písavala básničky na záchode na spríjemnenie pobytu ostatným,ale postupom času je takýchto aktivít čím dalej tým menej... moju nezadržatelnú tvorivosť som posunula do inej sféry
Ja som zvykla písať, keď som mala asi 13 príbeh o jednom dievčati, mám to na 35 A4 v pc písané times new 12kou celkom slušné si myslím, ale vtedy ma to dosť bavilo.. ten príbeh je stále nedopísaný a už som aj zabudla, ako sa mal skončiť..
Písanie ma veľmi ukudňuje... pri písaní si usporiadavam myšlienky keď mám v hlave chaos a neraz sa mi podarilo prísť na riešenie nejakého problému, keď som o ňom písala.. väčšinu blogov si nechávam pre seba, ale niektoré tu uverejňujem, pretože majú v sebe odkaz pre dané osoby, ktoré mi chodia pozerať profil
Návaly tvorivosti prekonávam tak, že píšem do mobilu (ešte s normálnymi tlačidlami), po dvoch vetách frustrácia potlačí inšpiráciu Prípadne si prečítam niečo ukrutne geniálne od amatérskeho blogera/autora, a idem si radšej vytláčať vyrážky od závisti.
no mne sa daco podarilo rozpisat na 135 A4 stran a este stale nedokoncene... hmm... kedysi som si zvykla pisat dennik-nikdy mi to nepomohlo vyventilovat sa, tak naco.... tiez mam par basniciek - hodina matiky po spanielsky je nezvycajnou inspiraciou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@insanebutalive prečo nemáš odvahu to publikovať? myslíš si ,že píšeš zle?