sem tam som sa pokusal, ked som bol mensi a vzdy ked som potom o nejaky cas /stacil rok napr./ cital, tak som sa hanbil sam za seba nemyslim to tak, ze by som sa za ten rok tak vyvinul, ze rok stare nazory sa mi zdali vsetky prekonane alebo trapne a podobne, ale proste....myslim si, ze v zapiskoch do dennikov sa casom stracaju emocie a ostavaju len slova, ktore su bez tych pocitov, ktore clovek preziva, ked to pise, slabe a casto trapne. i ked niektore veci si piseme prave preto, aby sme nezabudli....a vtedy to asi ani nebyva trapne. ked opisem a zaznacim nejaku specialnu udalost....ale ked opisem bezny den alebo sa pisanim do dennika pokusam o nejaku psychohygienu, pricom riesim problem, ktory mi o 2 tyzdne bude ukradnuty, tak take zaznamy maju sklon stat sa dost zbytocnymi a asi aj trapnymi
mozno by osm aj zacal a nebolo by to odveci, ale neviem si predstavit ze pridem o desiatej, jedenastej domov po dlhom dni a idem pisat report o tom celom posratom dni
Pisem blog... Kazdu aspon trochu podstatnu vec, co sa stane sa tam snazim zaznacit... od minuleho februara...
V minulosti pokusy (v mnoznom cisle) pisat papierovy dennik dopadli tak, ze som napisal par stran a tie po par dnoch roztrhal a spalil... To by dneska bolo citanie... ach... ale zaujimave, ze ten blog sa drzi bez spalovania
hej,keď som mala 10,som chcela byť strašne kúl tak som napísala jednu stranu a tá obsahovala,že čo som mala na raňajky,na obed a na večeru,či mi to chutilo a potom,že čo sa chystám pozerať
@zuzana15 lebo vacsinou si ludia do deniku pisu aj svoje myslienky, postoje, nazory atd. a ked sa to dostane nahodou do nespravnych ruk tak je to lahko pouzitelny material..
Pre mňa za mňa, ten môj nech aj po mojej smrti/na moju starobu aj zverejnia. Pokiaľ neumrú smiechom z debility môjho vyjadrovania, a hlavne po prvých častiach tak do dvoch rokov ago to neodložia s tým, aká som hrozne naivný, infantilný, plytký a hysterický neviemčo. Nie, že to novšie by tak nevyznievalo, tam by sa ešte často hodilo i psychicky narušený ale už sa snažím vyjadrovať viac normálne
kedysi som si písala, vlastne ešte ho aj mám, ale už ma to nejako neláka...keď som si po nejakom čase začala čítať čo som tam popísala, tak sa za seba normálne hanbím... dúfam, že sa to nikdy nikomu okrem mňa nedostane do rúk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
1. nie je tam nič takého, čo by výrazne degradovalo moju osobu
2. nikto (často ani ja) to po mne neprečíta
A preto to kľudne nechávam voľne pohodené hocikde. A časom sa dá na tom fajn zasmiať
možno aj dlhšie, neviem teraz presne
Prípadne Dunčo. Alebo Muro. Ešte sa rozhodnem
V minulosti pokusy (v mnoznom cisle) pisat papierovy dennik dopadli tak, ze som napisal par stran a tie po par dnoch roztrhal a spalil... To by dneska bolo citanie... ach... ale zaujimave, ze ten blog sa drzi bez spalovania