Podľa mňa oveľa ľahšia ako slovenčina.. A sloh hamba pre národ- už by raz mohli dať aj niečo zložitejšie ako formal letter Pekný paradox, že zo sloviny možno ledva prejdem a z AJ skoro šecko ok
@66janica6 tiež o narodeninovej párty, ale nie neformálny list priateľovi ale článok do školských novín o tej párty tiež úplne ľahké, všetci B2-kári čakali na esej, poctivo na ňu nadrtení a dostali Birthday Party
ako ja si osobne myslím, že je oveľa lepšie (ľahšie?) písať opinion essay ako nejaký trápny list kde akurát napíšeš dear john, lots of love blá blá a hneď máš o 20 slov naviac .. sa tam vôbec nedá ukázať, čo z anj vieš/nevieš.
ja som sa bala viac angliny jak sloviny ...no a naglina bola fakt lahsia a ta esej som cakala uplne nejaku temu od veci jak boli tie slovenske slohy ....a som fakt štasna ze som si vybrala B2ku
šibe ti ,ako dobre sloh lahký a riadne ale ten test ,šak to nitko nevedel preboha to čo bolo,to bol isto ťažší jak minulé roky ,šak to aj anglinár vravel a všetci
no to akože z testu že si mal skoro všetko dobre? a to ty čo si sa v anglicku alebo v amerike narodil s tých anhrávaok sa hovno dalo porozumieť a tie zvyšné otázky no enkomentujem
no o slohu nehovotím nič,lebo ten bol fakt primitívny
@spekacik Podľa tvojho veku si myslím, že sa nemáš čoho obávať.
Ked budeš maturovať ty, bude maturita hádam na rovnakej úrovni, čo sa náročnosti týka ako monitor pre deviatakov.
Lebo inak by ju poniektorí tvoji rovesníci, čo sa bez problémov dostali na stredné školy s maturitou aj s štvorkami- na polroku možno aj pätkami neurobili.
V porovnaní so slovenčinou bola ľahšia, ale oproti minulým rokom ani nie. Po dokončení testu som tušila, že nás B2károv prekvapia so slohom. Síce dali primitívnu tému, no je ťažké byť originálny na 200-220 slov keď mám danú celú osnovu.
A asi to zobrali doslova s tou multiple choice, keďže napríklad tie verb tenses v druhej casti mohli byť použité v rôznych tvaroch.
Suhlasim, omnoho lahsie ako slovencina. Chvalabohu , ze tam nedali to cvicenie so slovami, ktore sa mali doplnit do textu a este aj zmenit ich tvar Toho som sa obavala. Este som sa bala aj pocuvania, ale prekvapivo som vsetkemu rozumela a nebolo to vobec tazke A ako som si vsimla, kazdy rok byva maturita lahsia a lahsia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Už sa teším na ústne
U suck! ...definitely
your sincerely
Trevor
no o slohu nehovotím nič,lebo ten bol fakt primitívny
Ked budeš maturovať ty, bude maturita hádam na rovnakej úrovni, čo sa náročnosti týka ako monitor pre deviatakov.
Lebo inak by ju poniektorí tvoji rovesníci, čo sa bez problémov dostali na stredné školy s maturitou aj s štvorkami- na polroku možno aj pätkami neurobili.
A asi to zobrali doslova s tou multiple choice, keďže napríklad tie verb tenses v druhej casti mohli byť použité v rôznych tvaroch.