Chcem sa opytat na vas nazor. V pondelok rano idem nalacno na odbery krvi k imunologicke. Vecer predtym vsak idem s priatelmi von a chcela by som si dat vino.
radšej neriskuj, ako keby si to trochu viac s tym vinom prehnala, a myslela by si že bez alkoholu nemožeš vydržat, ked si daš aj pred odberom fakt ten napad čo sem dala @luc.ka s tou vineou je fajn
aj keď, ono to závisí od toho, na čo ti ide robiť testy-napr. k takej imunologičke by to podľa mňa až taký problém nebol, lebo ona tie predsa z tej krvi idem zisťovať niečo iné a nie alkohol...ale tak,asi by som neriskovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vyrátaj si, koľko trvá, kým telo odbúra alkohol. alebo ser na to a daj si vineu.
smerodajné je koľko vína a kedy. Myslím, že je lepšie to jeden večer pred vydržať bez
@nixxina pardon ale ak mas potrebu si dokazovat nieco tak si najdi nejaku obet vo svojom okoli a tyzanizuj si tu.
Toto je podla mna uplne bormalna otazka, a nikdy predtym som sa stym nestretla takze sa vobec nemam za co hanbit, ze sa pytam
a ja nemam potrebu nieco si dokazovat
aj keď, ono to závisí od toho, na čo ti ide robiť testy-napr. k takej imunologičke by to podľa mňa až taký problém nebol, lebo ona tie predsa z tej krvi idem zisťovať niečo iné a nie alkohol...ale tak,asi by som neriskovala