Stalo sa vám už niekedy, že vás chytili policajti pri pití na verejnosti? Ako ste z toho vyviazli? Mne sa to stalo včera,našťastie som mala 18,dokonca nám nedali ani pokutu,len nejaké napomenutie..
Mali ste z toho problémy?
myslím, ze v zmysle nejakého usmernenia, ktoré k tomuto vychádzalo, sa už ani nemôžu dávať pokuty za "pitie na verejnosti". Saamozrejme toto je upravované vo vseobecne zavaznych nariadeniach obce, ale obdobne to bude zrejme na celom Slovensku
ee vzdy to zobrali viacmenej sportovo, teda vzdy to hrali na bad cop/good cop no kamosov raz zobrali normalne na policiu a domov poslali aj nejake listy rodicom
@lenuli a mali 18?
nám včera hrozili,že nám dajú pokutu a že ako by zarobili na nás ale povedali sme im,že sa nám to stalo prvýkrát tak to nechali tak a iba si nás zapísali do PC,že ešte raz a bude pokutka.no lenže s nami bola baba,ktorá ešte nemala 18,ale prepieklo sa jej to..o 2 dni mala narodeniny..tak to nechali tak.
@lenussska123 raz s partiou sme akurát prechádzali na iné miesto, kde si v pokoji vypijeme, ale objavil sa policajt a povedal, či poznám zákon č.... a ja že čo? pochopil som o čo ide, samozrejme ja zákony neovládam, a sú mi úprimne u riti, ja nikomu neubližujem a buzerant ma zastaví
áno mal som 17 . 1x som dostal pokutu 3€ a 2.x (zhodou náhod hneď na 2. deň čo som si dal len 1 pivo 10€.. ) (2.x nás chytili piť na lúke a dali pokutu pitie an verejnosti všetkým aj nad18r..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nám včera hrozili,že nám dajú pokutu a že ako by zarobili na nás ale povedali sme im,že sa nám to stalo prvýkrát tak to nechali tak a iba si nás zapísali do PC,že ešte raz a bude pokutka.no lenže s nami bola baba,ktorá ešte nemala 18,ale prepieklo sa jej to..o 2 dni mala narodeniny..tak to nechali tak.
Ožrancov a dementov pochopím, ale nevidím nič zlé si dať niekde v parku resp. niekde na verejnosti pár pohárov vínka.