Ale Hačiko bol lacný sentiment! To som pozeral po opici a bolo mi dogrcu, čakal som len kedy vyskočí Rozboril. To mi neprišlo smutné ani dojímavé. Niekde umrie bezdomovec a nikto ani len nemrkne keď ide okolo neho, tam chodí pes čakať chlapa a všetci sú na mäkko.
@adka25 Ale mám, zbožňujem zvieratá a zachránil som už zo pár mačiek a jedného psa, ale jednoducho mám väčší cit a empatiu k ľudom! A som realista tj. neznášam sentimenty.
@adka25 Reálny príbeh je príbeh Japonca a bieleho psa. Film - američan a farebná akita inu......plus stále je to reálny príbeh hlavne psa, čo je milé a rozkošné, len je to pes a nie človek + vo filme bol základ citového vydierania - plačú ľudia v telke, okolo tak plače aj divák.
@adka25 že do toho filmu dajú aspoň nahé ženy, zbrane, víno a chlebíčky. Nie, veď mne sa ten film nepáčil, čo poznám dievčatá skoro každej sa páčil. Tak to príroda zariadila no.
kedysi mi zvykli vlhnuť oči pri pozeraní niečoho emocionálneho čo sa ma dotklo ale aby som doslova reval to nie ..
teraz je to už také iné, neviem čím to je ale už som naozaj dlho nemal vlhké oči z filmu, možno som len nenatrfail na niečo čo by sa ma dotklo
@kierkegaard tak ako neviem co na tom nie je dojimave... Ked si predstavis ze psik niekolko rokov cakal na svojho pana a dufal kazdy den a nevzdaval sa a myslel si ze sa vrati ukazal lasku a vernost ... podla mna je to uplne dojimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a miesto "dojímavých" "erotických"
Tak by som zahlasoval za možnosť "som mimozemšťan a nemám penis"
teraz je to už také iné, neviem čím to je ale už som naozaj dlho nemal vlhké oči z filmu, možno som len nenatrfail na niečo čo by sa ma dotklo