hej planujem vsetko,ale nie vzdy sa vydari to co xcem,tento cely tyzden mam uz plany ,ktore sa isto vydaria .....ale inac sponntalne veci su najlepsie !
všetko plánujem.. akurát keď sa z ničoho chcem vyvliecť, poviem dotyčnému človeku, že neviem ani čo bude zajtra, nie to ešte v sobotu.. ale neni to pravda, VŠETKO mám vždy detailne naplánované, mám krátkodobé aj dlhodobé plány.. krátkodobý je na týždeň cca, to tak podrobnejšie a dlhodobý je celkovo aj na pol roka dopredu, také väčšie udalosti
a všetko si to pamätám, trebárs viem, že 14. júla mám ísť alergologičke a to som sa objednávala v januári..
Zistila som, ze keby som si na kazdy den nenaplanovala aspon par cinnosti, scvoknem so svojou vnutornou nevytrvalostou a nemoralkou. Takze si pekne vravim: Zajtra prelozit aspon nejaky uryvok z tejto knihy, toto a toto sa naucit, ist von: kam, s kym, preco.. Potrebujem to, hoci som myslela, ze neznasam plany. Ale su nevyhnutne.
Dni v týždni si ani náhodou neplánujem, len také tie nevyhnutné veci, ktoré sú niečím obmedzené, napr. tento víkend ideme na festival, lebo už sú kúpené lístky, zajtra idem odovzdať na študijné oddelenie to a to, lebo majú "ordinačné hodiny", dnes si neumývam vlasy, lebo netečie teplá voda... a tak
Jedine tak, že v piatok pôjdem k ocovi. Alebo keď chcem ísť na nákupy do BA, tak to si tiež skôr naplánujem, ale inak neplánujem, neviem dodržať plány.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neviem ani co budem robit o dve minuty a ani to nechcem vediet
a všetko si to pamätám, trebárs viem, že 14. júla mám ísť alergologičke a to som sa objednávala v januári..