Ahoj chcem sa opitat ci ma niekto z vas skusenosti s platobnou kartou pod 18 rokov s kotoru mozete normalne platit cez internet alebo pri pokladni,a aku by ste mi odporucili,co k tomu potrebujem a tak...dík
Hej ja som bola tuším tiež v 16tke,sama Vytasila som im občianku,ukázali mi ako funguje ich Internet banking , dali mi hneď kartu ( čo je perfektné ) a šla som domkov
mám kartu asi od 15tky... v dexií, terajšia prima banka, štud. účet axion, výbery z prima bankomatov zdarma, jeden mesačne z inej zdarma, vedenie účtu zdarma ak ti tam ostanú nejaké 3e, platenie karttou zdarma .... čo takého spomenúť?
minule ma prekvapilo že na študentskom účete môžem mať debet o__O mala som, 2 centy v mínuse
@shifter D a to by si ccel prísť k bankomatu a pchať doň peniaze? to je najsam divné inak nikdy ma toto nenapadlo
videl si to inak niekoho niekedy robiť?
buď vložíš do banky alebo prevodom na účet ich presunieš na svoj účet (dáš číslo svojho účtu zamestnávatelovi/mame alebo tko ti mieni dávať peniaze) a presune ti ich rovno na účet a nie do ruky
@shifter ja som mala od 16 vo VUB založené Start konto a debetnú platobnú kartu, plus virtuálnu k tomu. Myslím, že je v pohode. Takže sa dalo platiť pri pokladni aj cez net.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Keď máš 16 môžeš si už aj sám zbehnúť do hociktorej banky a vytvoriť si študentský účet
osobne mám Tatra Banku a VUBku
VUB nemám poplatok žiaden, a v Tatre 30 centof aj to len v prípade že nebudem mať zrealizovaných 5 platieb čo ja mám vždy
S kartou ktorú mám môžem platiť aj cez net (paypal ) poprípade Internet banking a taktiež aj na pokladniach môžem s obidvoma platiť
-tou s Tatra banky dokonca aj bezkontaktne
Potrebuješ len občánku, a daj sa do Tatry
teda, do 18 neviem, či netreba rodiča ako spolumanipulátora účtu, či ako sa to volá, ale inak bez problémov
Lala ti povedala všetko,azda len dodám že na platenie cez net budeš mať debetnú kartu. Teda,nebudeš mať už je to robené na SMSky
@3 Netreba...
Hej ja som bola tuším tiež v 16tke,sama Vytasila som im občianku,ukázali mi ako funguje ich Internet banking , dali mi hneď kartu ( čo je perfektné ) a šla som domkov
-peniaze chodíš vložiť do banky,nie do bankomatu
-nevytláčali mi tam meno,vpredu je len číslo karty (vo vubke mám v predu meno aj číslo karty)
-vzadu mám ,,vlastnoručný čitateľný podpis "
na ich čítačku budeš nahadzovať 10x podpis
potom podpíšeš pár papierov
dajú ti taký obal na to,kde budeš mať fajné krútitko ešte ti dajú tú kalkulačku na IB a letíš domov
minule ma prekvapilo že na študentskom účete môžem mať debet o__O mala som, 2 centy v mínuse
@laurikaaa
videl si to inak niekoho niekedy robiť?
buď vložíš do banky alebo prevodom na účet ich presunieš na svoj účet (dáš číslo svojho účtu zamestnávatelovi/mame alebo tko ti mieni dávať peniaze) a presune ti ich rovno na účet a nie do ruky