Tiež ste po plávaní tak brutálne hladní? Ja som myslela dnes, že zjem aj koňa, čo som mala také krče od hladu. Jedla som o pol 2 a o 2 sme šli plávať, proste už o 3 alebo tak som bol taká hladnááááá, čím to je? Vie niekto? A ešte ďalšia otázka, možno sa d
Odjakživa, pamätám si, ako mi raz dala mama na kúpalisko 9 korún a hotdog stál 10. Tak som si prepočítala, že keď si kúpim samotný rožok, párok a horčicu, výjde ma to o korunu lacnejšie.
ako povedal kolega @1 , pri plávaní zapájaš celé telo,preto sa rýchlejšie spaľujú kalórie a preto skôr poctíš hlad (ale vieš,že pred plávaním by si nemala minimálne hodinu jesť a po plávani tiež najlepšie hodinu(možno aj menej)?)
Najlepšie sa učí,športuje a neviemčovšetko robí ráno. Vtedy je telo najaktívnejšie a najsviežejšie (aj keď sa to mnohým ľuďom nezdá).
Ale dobre sa športuje aj večer,aj keď vtedy ťa to viac zmorí(teda,mňa osobne cvičenie večer zabíja,ale inokedy nemám čas
čiže vlastne záleží len na tebe kedy budeš športovať...
@ladypetushqa by som umrela! ja chodim plavat tak na 2 hodiny, a nejest hodinu predtym a hodinu potom? aaaaaaaaa pomoc ...no len ja som dost unavena z toho plavania a ist plavat rano, no potom som zabita cely den, tak ja neviem fakt
@luc.ka naštartuje? ja som bola minulu sobotu rano o 8 plavat ap otom som bola taka, no unavena ale na druhej strane nejako divnym sposobom nastartovana zaroven
@alysia tak skús sa trochu rozcvičiť predtým ako pôjdeš plávať (stačí trochu ponaťahovať svaly) vtedy by ťa to nemalo až tak "zabiť". no tak hodinu pred tým by si určite nemala jesť,pretože ti to môže nejak ublížiť.
a hodinu potom tiež nie,lebo to čo spáliš by si hneď nabrala naspäť.skús niečo malé napr. jablko alebo iné ovocie
@luc.ka no tak ja som sa naucila plavat len v lete a teraz som bola v BRne asi len 5x plavat, ale uz preplavam cely bazen viac krat... nahanam kondicku pomaly ...
@21 jesť pred plavaním minimálne hodinu určite nie je vhodné, bo sa môžeš aj topiť z toho...pri plavaní je to riskantné a zase ani pred inými športami tiež nič moc jesť. pamätám ako raz, čo som kedysi hrával hádzanú dal som si tresku s rožkom raz pri dlhej ceste autobusom na zápas, že neublíži .také 3 hodky do zápasu tak času dosť, ale človeče bola sila absolútne som nevládal behať, bo to pošlo do stehien aj od trénera som dostal vtedy kapky, že nie som kompletný odvtedy pred športom nejem už nikdy, keď sa odhodlám si zabehať, zahrať futbal a tak...
@luc.ka a ja hovorim ze to nie je rozdiel? na zaciatku som nepreplavala ani raz cely bazen a teraz viac krat a nedychcim tolko takze preto som tam napisala ,,nahadam kondicku"
neskoro? no ja som vedela trocha ked som mala 10 rokov ale odvtedy som 10 rokov nebola pri vode... takze tak, minuly rok som si to dala do cielov a v lete sa mi to podarilo
@miki24 3 hodiny pred tym si jedol a bolo ti zle? .. ze si nevladal? vaaau...
ty kokos, ale ja som zvyknuta jest kazde 3 hodiny, a to ked chodim na 2 hodiny na plavaren tak hodinu predtym nemam jest a ani hodinu predtym? to je vela :/
@luc.ka sú aj takí ľudia km od domu mám Zelenú vodu ( štrkovisko plné vody ) ale čo, opaľovať som sa nechodila, plávať som nevedela, tučná som bola, tak je to troška pochopiteľné )
@alysia jj 3 hodky predtým nevládal behať akosi blbo sadlo, ako som písal do stehien a so stehnami behať treba ale keď som bol už v polovici cesty na zápas som bol hladný ako pes tak,čo už jj radšej aspoň minimálne hodku predtým nejesť...
@miki24 to máš divný žalúdok alebo pomalé trávenie, tomu fakt nechápem... a to akože vždy ked niekde ideš športovať, tak tak dlho predtým neješ? nezávisí od toho že ČO ješ?
@alysia ne to sa stáva. jasné, že pred zápasom klobásy by som nepichal do seba. kamoši tiež podobnú chybu spravili, že nejaký rožok zo šunkou si dali a boli stejne, proste napchatý sa behá blbo
preto profi športovci, žerú v dobe pred zápasom akurát nejaké tie cestoviny osobne toto som urobil len raz tak neviem, či tá treska tak zle sadla alebo čo....vraj aj spoluhráči mali s tým problém...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Odjakživa, pamätám si, ako mi raz dala mama na kúpalisko 9 korún a hotdog stál 10. Tak som si prepočítala, že keď si kúpim samotný rožok, párok a horčicu, výjde ma to o korunu lacnejšie.
Čo nevymyslím, keď som hladná.
Najlepšie sa učí,športuje a neviemčovšetko robí ráno. Vtedy je telo najaktívnejšie a najsviežejšie (aj keď sa to mnohým ľuďom nezdá).
Ale dobre sa športuje aj večer,aj keď vtedy ťa to viac zmorí(teda,mňa osobne cvičenie večer zabíja,ale inokedy nemám čas
čiže vlastne záleží len na tebe kedy budeš športovať...
a inak športovať tak poobede okolo 16tej hodiny, vtedy je človek najviac aktívny počas dňa a má najviac energie
A dneska vypada dost pribraty, ale nie ze by bol nejaky brav ale zase ani nejak definovane svalstvo nema, proste pribral 25 kil cca
A je to taky zaliaty panak
pri mojej kondičke preplávam ten bazén 2x (po šírke , a spokojne odídem to budem potom viac fungovať z toho dobrého pocitu, než z nejakého výkonu
a hodinu potom tiež nie,lebo to čo spáliš by si hneď nabrala naspäť.skús niečo malé napr. jablko alebo iné ovocie
no sak rozcvicila som sa, ale ked dlhu dobu som nic nerobila a az teraz sa hybem tak som asi to telo sokovala a nie je zvyknute ...
ublizit? tym jedlom? Nemala som tazke jedlo, len dve palacinky....
mala som 2 banány, to sa moze? potom ako som vysla z bazenu som si dala v satni hned...
tak vedieť plávať a mať kondičku je rozdiel
btw tak neskoro?? ale samozrejme, že lepšie, ako kašľať na to
neskoro? no ja som vedela trocha ked som mala 10 rokov ale odvtedy som 10 rokov nebola pri vode... takze tak, minuly rok som si to dala do cielov a v lete sa mi to podarilo
ty kokos, ale ja som zvyknuta jest kazde 3 hodiny, a to ked chodim na 2 hodiny na plavaren tak hodinu predtym nemam jest a ani hodinu predtym? to je vela :/
sry nejako som to asi nedočítala celé, alebo čo
fuuu no 10 rokov nebyť pri vode... to si neviem predstaviť
preto profi športovci, žerú v dobe pred zápasom akurát nejaké tie cestoviny osobne toto som urobil len raz tak neviem, či tá treska tak zle sadla alebo čo....vraj aj spoluhráči mali s tým problém...