Boli ste niekedy niekto na takom niečom ako študentský ples? Myslím teda to, čo je bežné v Amerike že decká v mojom veku..vlastne aj mladšie chodia na plesy asi v škole alebo kde ....alebo sa skôr chcem spýtať, či sa na niektorých školách toto vôbec rob
v našom meste na gymnáziu býva každý rok školský ples... ale ja tam nechodím... aj u nás na OA to raz chceli zorganizovať ale nejak o to nebol záujem tak sa nič nekonalo
hej prvé dva ročníky na strednej som bol na poslednom som teraz nebol, lebo nejako to celé pomenili a ja nemám rád zmeny. ale vraj bolo dobre tak som ľutoval. no a ešte ma čaká stužková. a potom tuším sú už len nejaké beánie čo chodí môj brat ny vysokých školách.
u nás sa to robievalo, bola som tam v maturitnom ročníku a bolo to fasa, mali sme ploskačky a vysoké topánky a DJa sme nútili hrať Nirvanu.. a neskôr Elán fajn to bolo, domov nadránom v dlhých šatách a vysokých čínach s lodičkami v ruke.. krása
jj bola som tohoto roku na plese v tretiaku sa to myslim zvykne u nas stale robit...a no tak tak trochu divne som si pripadala tam ze ples.. ale bola haluz,no..
Na vyske byvaju plesy asi 2x do roka, ale nechodim tam. 20 euro davat za taku picovinu ked aj tak neviem tancovat a este sa proti vlastnej voli musim natrtkat do obleku.. Dakujem neprosim.
Zúčastnila som sa na takom a bolo to super,bola to jediná akcia,kde som v gala sedela pod stolom a fotila sa so spolužiačkou. Doteraz neviem ako nás niečo tak zúfalé napadlo
A na to ako som išla o štvrtej ráno domov vlakom,ktorý bol plný asociálov a opilcov taktiež budem dlho spomínať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pochopiteľne som na žiadnom nebola ani sa nechystám.
dokonca, tento rok organizuje ples naša trieda
a mali sme ho v jedálni a nikomu to nevadilo
A na to ako som išla o štvrtej ráno domov vlakom,ktorý bol plný asociálov a opilcov taktiež budem dlho spomínať