Birdzaci chemici/biologovia, pomozte ubohemu programatorovi pouzivam filtracnu kanvicu a kedze je v nej stale voda, ta voda aj kanvica zacala mat zatuchnuty pach. To znamena ze pravdepodobne je tam pliesen (volnym okom nie je vidiet). Pokracovanie...
Savo tam nechcem davat, lebo potom to bude smrdiet takmer nafurt po save.
Ocot spory nezabije takze plesen bude dalej rast
Do rury na 220 stupnov to nemozem dat - je to plast..
A co vcul? Nova kanvica ktora mi zas splesnivie?
mne napada len horuci ocot DDD ale to je len spojenie ako ja cistim varnu kanvicu od vodneho kamena tak ked si vycistis kanvicu tak to tam prelej ze co to urobi
To co za kktina filtracna kanvica? Nam sa ta na vodu na kavu furt zavodnokamenieva a zalievame si kavu cez sitko lebo hinto co je v nej vobec nepomoze a prepadne kilo kamenov
Alebo si kúp niečo neplastové, pozri, aké majú pekné: » rychlovarne-kanvice.heureka.sk
Z plastu sa vždy niečo uvoľňuje, aj keď veľmi málinko. Ale ak sa s ňou nevieš rozlúčiť, skús nasýtený slaný roztok alebo aspoň slanú vodu, nám doma to na nejakú dobu vždy vydrží.
@emzaaak A to nehovoriac o takej uránovej!!! kanvici, to by ešte len bolo za vodenku! Predsa nerez bol tým myslený, ale asi najviac sklo. Z kovových ani neviem, že by sa iné ako nerezové predávali. Ja mám jednoducho k plastu nie príliš priateľský vzťah, čo sa jedla a pitia týka, dávam prednosť silu, porcelánu, kamenine, kameňu. Vieš?
@torpedo08 ja mam s tym dobre skusenosti, ziaden kamen.. ale o co mi ide.. kameni mi nejak nevadi, ale ide mi skor o to ze je tem aktivne uhlie, ktor v pripade ze by voda obsahovala nejake pesticidy, tazke kovy, alebo bordel z vrakunskej skladky, tak toto uhlie to dokaze velmi efektivne zachytit..
Jaaj ja som citala ze rychlovarna no tak s octom len vyumyvat ved on ma dezinfekcne ucinky
ale inak mam podobny problem resp. som mala lebo uz ju nepouzivam lebo som leniva kupit filtre
@slackerbitch ocot nepomohol moc... to spory nezabije.. ale skusim to co tu radili.. tie peroxidy aj tie moje napdy s jodom, to by mohlo pomoct..
a ja si objednam filtre na rok dopredu a mam svaty pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Savo tam nechcem davat, lebo potom to bude smrdiet takmer nafurt po save.
Ocot spory nezabije takze plesen bude dalej rast
Do rury na 220 stupnov to nemozem dat - je to plast..
A co vcul? Nova kanvica ktora mi zas splesnivie?
Z plastu sa vždy niečo uvoľňuje, aj keď veľmi málinko. Ale ak sa s ňou nevieš rozlúčiť, skús nasýtený slaný roztok alebo aspoň slanú vodu, nám doma to na nejakú dobu vždy vydrží.
No proste takéto niečo:
» www.filtre-vodne.sk/katalog/filtre-...
A na tú svoju aspoň ten slaný kúpeľ.
ale inak mam podobny problem resp. som mala lebo uz ju nepouzivam lebo som leniva kupit filtre
a ja si objednam filtre na rok dopredu a mam svaty pokoj