Ahojte baby,
dnes mi moja kožná lekárka predpísala anitkoncepciu Minervu na 1 mesiac (kvôli akné) chcem sa opýtať aké to malo na vás účinky bojím sa veľmi, že priberiem pomohlo to naozaj akné, alebo sa to po vysadení ešte zhoršilo?
mala som sice predpísanú inú HAK, ale získala som trombózu a doživotné problémy s krvou.
na každého to sice inak účinkuje , ale na tvojom mieste by som to nebrala pokial ti ide len o pleť.
ja som ju užívala, nie kvôli pleti, proste som ju užívala ako antikoncepciu, ale žeby mi zlepšila pleť?? ee, pleť bola taká normálna. mávala som vyražky keď som mala13, ale to bolo hrozné vyrážky/akné.. ale ako vravím, teraz ich nemám, a zase tá antikoncepcia mi neurobila žiadny zázrak v podobe porcelánovej berbie pleti.. čosii
Záleží od antikoncepcie,možno trochu priberieš,možno dokonca schudneš.Ja som užívala pol roka Diane 35 a akné mi potom takmer úplne zmizlo a nepribrala som ani gram
@janehonda sa spamätaj! tu nejde o čierne bodky alebo malé vyrážky čo sa objavia kde tu....ja beriem antikoncepciu na vyrážky čo sa zapaľujú a bolia + sa nedajú bez zásahu ihiel vytlačiť....a doktorka by nepredpísala na malé vyrážky hneď antikoncepciu....uvažuj prosím ťa
@simuulka112 ja som nepribrala a akné už nemám také agresívne, ale vždy musíš uvažovať aj nad inými vedľajšími účinkami .... a + každá žena/dievča reaguje na antikoncepciu inak
Skúšali ste napríklad sudocream ja som mala tieš také tie červené vyrážky a od kedy som ho začala používať tak pleť sa mi o dosť zlepšila a vyrážky zmiznú tak o 2 dní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to ze z toho mozes dostat trombozu ta netrapi? len to ze by si mohla pribrat?
btw. ucinok na pleti min. po 3mes, za jeden blister urcite zmeny necakaj.
na každého to sice inak účinkuje , ale na tvojom mieste by som to nebrala pokial ti ide len o pleť.