@notme@cos45@melancholik .. ja som sa vlastne asi zle spytal.. skor som mal na mysli, ci dodrziavate svoje slovo.. to je ked napriklad poviem - ze pridem zajtra za tebou - tak naozaj pridem.. je to ine ako slub, lebo som nepovedal ze slubujem ze zajtra pridem... ale.. ja osobne to co poviem, beriem ako nieco záväzné, takže beriem to ako slub.. chapete co myslim
hmm...ked sa nad tym teraz zamyslam, uz je to fakt neskutocne dlho, co som nikomu nic neslubil mozno to uz budu aj roky.
ale tak vazne, sluby netreba rozhadzovat. sem-tam sa stane, ze potrebujes, aby ti volakto veril a to dosiahnes jedine tym, ze je o tebe vseobecne zname, ze tvoje slovo ze zavazok. porusit slub mi sice moze z kratkodobeho hladiska pomoct, no v dlhodobom to len uskodi.
hej chapem ... a to čo poviem že urobím aj urobím je to záväzné..veľmi malo krat sa stane že sa situacia vyrazne zmeni a zmeni aj celu buducu situaciu kedy musim pozmeniť samozrejme to čo som povedal alebo inak to zmeniť, sú to skôr také situacie ktoré sa naozaj dejú len veľmi málo krát a vačšinou musia byť dosť významné.. ja som praveže taký človek čo keď povie že príde 19:30 tam tam tak tam budem 19:25
Myslela som si ze (vzdy) ano ale v poslednej dobe si zacinam uvedomovat ze niektore veci co som slubila (rozumej podla @7 ) som nedodrzala...ale to mam pocit ze sa stava hlavne v pripade ze dana osoba sa takto niekolkokrat vyprdla na mna a to uz ja stracam zaujem cize mi to obcas vyfuci :/
Ano. Zakladam si na tom. A specialne ked niekomu poviem, ze ma moje slova, tak sa moze na 110% spolahnut dotycny. Ale zas tieto slubovacky, ze niekam pojdem a tak funguju u mna na takom principe, ze ked pouzijem slovko mozno, tak sa sanca, ze sa realne dostavim blizi k nule. Ludia co ma poznaju uz vedia o co ide a ostatni... Ehm, aspon im hned nepokazim radost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale malokedy daco slubim
ale tak vazne, sluby netreba rozhadzovat. sem-tam sa stane, ze potrebujes, aby ti volakto veril a to dosiahnes jedine tym, ze je o tebe vseobecne zname, ze tvoje slovo ze zavazok. porusit slub mi sice moze z kratkodobeho hladiska pomoct, no v dlhodobom to len uskodi.