Prečo, prepána, by nemal mať uplatnenie? Ak študuje nejakú kravinu, viď politológia alebo filozofia, nepoviem, ale na FF je predsa mnoho kvalitných a potrebných odborov. :/
@flussica jj ja som nad tým seriózne vážne uvažovala.. lebo ma to hrozne fascinuje, často sa staviam priamo za vodiča v tých čo to majú celé presklené a pozerám na tie gombíky, tam proste nič neovládaš niečim iným než sú gombíčky a pod každým je napísané, na čo to slúži.. a milujem ten klaksón električkový!
aa hento som čítala v časopise, tak snáď je to vierohodná informácia, mala by byť
@h8u Aj ja som raz stála za šoférom a sledovala to ! (Dobre, oproti Tebe nič, ale.. nabudúce sa možno postavím znovu .) Len vieš, ja sa bojím, že to je strašne monotónna robota. A ak Ťa chytí mikrospánok, tak z takej havárky už nie je žiadna sranda.
Klaksón je skvelý . Nemáš ho náhodou na prijaté esemesky nastavený? Lebo to je taký dobrý zvuk pre ten účel, tak premýšľam..
Neviem, no.. ak to bol Blesk alebo Rytmus Života, nespoliehala by som sa 2x :d..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a @1 vysoko inteligentná odpoveď.. aj keď na ešte inteligentnejšiu otázku
aa hento som čítala v časopise, tak snáď je to vierohodná informácia, mala by byť
Klaksón je skvelý . Nemáš ho náhodou na prijaté esemesky nastavený? Lebo to je taký dobrý zvuk pre ten účel, tak premýšľam..
Neviem, no.. ak to bol Blesk alebo Rytmus Života, nespoliehala by som sa 2x :d..