no v poslednej dobe som na samoodmenovanie nejako zanevrela, nie som so sebou spokojna.
ale pamatam si do dnes ten pocit, ako po troch mesiacoch v sucasnej praci ma vtedajsia manazerka pochvalila a vtedajsi leader ma pozval na kafe a kolac, ze to mam za odmenu. bolo to super
revem od stastia ale nie, tak jasne ked mi niekto povie nieco pekne a mysli to uprimne, tak ma to vacsinou potesi alebo skor prekvapi D nedavno som sa dozvedela, ze menezeris povedal, ze je so mnou sranda, tak ma to potesilo, ze uz ani zvysovat plat netreba
No nechce sa mi verit ze to niekto moze mysliet vazne ak dostanem pochvalu raz za rok no ale tak nejake to potesenie tam je to nikto nemoze povedat ze nie ...a to o tej cokolade je dost mimo temy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tak krátkodobo síce, ale keby má to netešilo tak to nerobím.
ale pamatam si do dnes ten pocit, ako po troch mesiacoch v sucasnej praci ma vtedajsia manazerka pochvalila a vtedajsi leader ma pozval na kafe a kolac, ze to mam za odmenu. bolo to super
aj ked nie sladkost, ale nazvime to maskrtou