Muži volia také samovraždy, pri ktorej je veľmi malá šanca, že by sa im to nepodarilo. Ženy si volia skorej samovraždy, keď sa nadopujú liekmi alebo podrežú žily a nie je to rýchla smrť ako keď sa niekto hodí pod vlak. A často aj nespoľahlivá. Možno čakajú od života druhú šancu resp.facku. A nie je to blud, sú to reálne štatistiky zo sveta.
@10@12 tak tak.. keď raz dakto fakt chce zomrieť tak to spraví a zabije sa... väčšina dievčat sa "akože" zabíja len aby o tom potom mohli rozprávať aké sú chudinky že to nezvládajú že sa už pokúsili o samovraždu atd aby si získali pozornosť... pičizmus toto
To bude tým , že ženy majú plno rečí a málo skutkov , aj v tomto dokonca
Nevedia držať hubu a niečo proste hneď spraviť bez riešenia.... @14 aj to ešte.
chápem to po svojom ... ženy sú viac emocionálne a tým pádom viac náchylné na psychickú nerovnováhu a psychickú nepohodu (to je fakt, nie len moj postreh) ...
chlap je zase (jednoducho povedané) aktivista ... povedal by som že naše myslenie (aj keď za seba by som asi hovoriť nemal) je trochu jednoduchšie a viac priamočiare ... z toho fakt logicky vyplýva že chlap urobí takéto rozhodnutie skôr ako žena ... naozaj verím tomu že viac žien chce spáchať samovraždu ale urobí to omnoho menej žien ako chlapov ... dáva to zmysel
Ženy sú v zásade stvorenia ľahšie podliehajúce svojim pocitom - a to aj tým negatívnym...Veľakrát sa teda uchyľujú k extrémnym úkonom ako napr. samovražda, v snahe uniknúť pred všetkými problémami, ktoré ich obkolesujú (či už strata blízkeho, zlomené srdce, a pod.)
Nemusia byť v tomto pokuse však dostatočne úspešné, pretože si volia nesprávne spôsoby - napr. veľakrát sa hovorí, že jed je ženskou zbraňou. Muž sa s tým nepára ...ten si hodí slučku alebo skočí pod vlak a má vybavené
Len ako dodatok a pre zaujímavosť:
- Najväčšia miera samovražednosti v Európe je v severských škandinávskych krajinách a ďalej to je náš južný sused...Maďarsko...hm, asi by nemali jesť toľko štipľavého segedínu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nevedia držať hubu a niečo proste hneď spraviť bez riešenia....
@14 aj to ešte.
chlap je zase (jednoducho povedané) aktivista ... povedal by som že naše myslenie (aj keď za seba by som asi hovoriť nemal) je trochu jednoduchšie a viac priamočiare ... z toho fakt logicky vyplýva že chlap urobí takéto rozhodnutie skôr ako žena ... naozaj verím tomu že viac žien chce spáchať samovraždu ale urobí to omnoho menej žien ako chlapov ... dáva to zmysel
Nemusia byť v tomto pokuse však dostatočne úspešné, pretože si volia nesprávne spôsoby - napr. veľakrát sa hovorí, že jed je ženskou zbraňou. Muž sa s tým nepára ...ten si hodí slučku alebo skočí pod vlak a má vybavené
Len ako dodatok a pre zaujímavosť:
- Najväčšia miera samovražednosti v Európe je v severských škandinávskych krajinách a ďalej to je náš južný sused...Maďarsko...hm, asi by nemali jesť toľko štipľavého segedínu...
klanajte sa mi.
a @1
možno chcú byť len zachránenii...chcú upozorniť...