a prečo ste to urobili...................... ja preto lebo moje strápené srdce sa nemóže pozerat na to akí sú tam všetci šťastní bude mi bez neho lepšie.. už som sa neraz pokúšal o zrušenie ale vždy som sa vrátil. snáď teraz už vydržím
Pokús sa zabojovať so sebou. Nejaký FB Ťa predsa nemôže položiť a praj ostatným ak sú šťastní, v skutočnosti je to len jedno veľké divadlo na tom FB, možno nemáš čo závidieť...
FB som deaktivoval a vymazal koncom roka 2009, od vtedy som nevytvoril žiadny FB učet ani ma to nenapadne, skor mam k tomu odpor. Neviem prečo spájaš šťastie ludi so sociálnou sieťou lebo ľudia spojení sociálnou poisťovňou veľmi o šťastí nehovoria.
Co ja viem, zalezi od toho naco ho pouzivas. Napriklad ja mam akurat tak messenger na spravy, kedze je tam vela ludi, v zahranici nemusim platit normalnu smsku a hned to cinkne. Ostatne veci okolo fajsbuku si mi u riti.
nepodarilo ....nepokúšal som sa o to ....enviem načo by som to robil ...ved ked nieco chcem odignorovat tak v online svete je to to najlahsie ... ked ludia pridavaju picoviny tak blokujem ich prispevky,ked dlho nekomunikujeme tak ich zmazem z priatelov aby som tam mal prehlad v tom
V živote som nerušil ani neskúšal rušiť účet. Načo? Stále je tam možnosť obnovy a bla bla bla. Proste ak tam ísť nechcem, tak tam nejdem. Je to jednoduché. Ak mi niekto vadí, tak si ho vymažem, blocknem človeka eventuálne jeho príspevky a je vyfarbené.
Stále je to dobrý nástroj na rýchlu komunikáciu a skupinové plánovanie udalostí.
Ak ti FB prerástol cez hlavu nie je to chyba sociálnej siete Je to len a len tvoja chyba.
Ave.
@zajkousko taktiez velmi neznasam ludsku zavist. Podla mna je to snad najhorsia ludska vlastnost,ten co sa vecne pozera na druhych,porovnava,ohovara,intriguje,zavidi aj nos medzi ocami nikdy nemoze byt stastny ani v tomto zivote ani v ziadnom dalsom
@orolbielohlavy
ano je to veľmí zlá vlastnosť...
však najhorším prvotným hriechom je však pýcha, ktorou najkrajší a najmúdrejši archanjel v nebi - Lucifer chcel uchvátiť moc Boha Stvoriteľa, postaviť sa nad neho a neobmedzene vládnuť...
Nezrusila som zatial ale od augusta som tam nebola a vobec mi to nechyba, zbytocne nervy, pripadalo mi to uz ako zavislost stale som do toho cumela a sledovala ci danu clovek neni online a ked mi dal len videne tak som mala nervy. Prestala som s tym mam uz len whatssapp a opisujem len surodencom a velmi dobrym kamaratom, a nevypisuju mi tam bytocne neznami ludia, ktory bohvie co odomna chcu
Vymazal, 4 roky dozadu, neviem prečo, ľudí, ktorých kontaktovať chcem, tak na nich mám telefónne číslo, neviem prečo by mal byť za tým nejaký väčší dôvod, kopu kamarátov fejsbúk nemá, takže by som tam ani nemal s kým, jedine s priateľkou, ale s tou bývam, takže je to v pohode. Na toto mi pokojne stačí viber.
Toto je link na trvalé odstránenie fb účtu, žiadne deaktivovanie. Ak sa po dobu 14 dní neprihlásiš, tak už nikdy. » www.facebook.com/help/delete_acc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Stále je to dobrý nástroj na rýchlu komunikáciu a skupinové plánovanie udalostí.
Ak ti FB prerástol cez hlavu nie je to chyba sociálnej siete Je to len a len tvoja chyba.
Ave.
ano je to veľmí zlá vlastnosť...
však najhorším prvotným hriechom je však pýcha, ktorou najkrajší a najmúdrejši archanjel v nebi - Lucifer chcel uchvátiť moc Boha Stvoriteľa, postaviť sa nad neho a neobmedzene vládnuť...