blizim sa uz som akoze spokojna, este zopar kg a bude to perfect! co ma motivuje? to, ze ked sa pozriem do zrkadla a vidim sa, citim sa dobre, ovela lepsie ako predtym.
áno som si kedysi povedala že chcem mať 50kg aj keď to už tak beriem, že aj ked sa mi nejake to kilo dve zvýši, tak stále mám krajšie vyzerajúcu postavu ako s rovnakou váhou ale tuku
a motivuje ma to, keď sa obzieram v zrkadle že ako kurevsky dobre vyzerám!
nemám vysnívanú váhu ale mám vysnívanú postavu. a aj keď som už vela schudla asi by som musela ešte ovela viac schudnúť aby som ju dosihla na tak málo kíl, že som zhodnotila, že tá postava nie je pre mňa. čo už, nemôžem mať všetko
váhu neriešim 60 kilová žena môže vyzerať aj ako chodiaca kopa tuku, ale aj ako štíhla vyšportovaná žena
keď už tak sa treba riadiť krajčírskym metrom ten napovie oveľa viac...
a či som sa dostala až tam o čom snívam? moje sny sú oveľa vyššie ako mať napr. 50 kg.. makám na sebe 6-7 krát do týždňa už xy mesiacov a síce sa cítim vo svojom tele skvelo, úžasne stále je čo zlepšovať... takže nie.. ešte nie som tam kde by som chcela byť
Ano, pred 5 rokmi, prekvapivo rychlo (v odporucanych 1kg za tyzden) a rovnako rychlo som to vzapati nabrala. Odvtedy sa sice snazim, ale uz sa mi dari schudnut na stale o cosi vyssiu vahu.
svalstvo a kondicia to by som chcel davnejsie som uz zmenil stravovanie, no casto som sa nemal aj cas najest, prestal som jest po 18 a 6-7kg akosi zmizlo bez neviem akej namahy, no tak v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale ne, mne netreba priberat, mam kotlikys ^___^
a motivuje ma to, keď sa obzieram v zrkadle že ako kurevsky dobre vyzerám!
ach ..
keď už tak sa treba riadiť krajčírskym metrom ten napovie oveľa viac...
a či som sa dostala až tam o čom snívam? moje sny sú oveľa vyššie ako mať napr. 50 kg.. makám na sebe 6-7 krát do týždňa už xy mesiacov a síce sa cítim vo svojom tele skvelo, úžasne stále je čo zlepšovať... takže nie.. ešte nie som tam kde by som chcela byť
motivujem sa sama, že proste chcem byť spokojná sama so sebou, nikdy by som to nerobila pre niekoho iného, to je zbytočné
skor ma zaujima, ako telo vyzera bez ohladu na vahu
a by ma zaujímalo kto takú kokotinu vymyslel že vysnívaná váha.
ja napríklad sa ráno postavím na váhu, poviem si že vysnívanú váhu mám o kilo menej, idem na wécko a tadáááá splnený sen. takto treba si robiť radosť.