raz, nejakému malému chalanovi, ktorý predo mnou spadol z bicykla a o chvíľu prišla jeho asi mama a zavolala sanitku kokso ako takáto zodpovednosť, že nechať štvorročné dieťa letieť dolu kopcom na bicykli a pod kopcom hlavná cesta a ona si pomaličky vykračuje po ceste... WTF?
nie..a hrozne sa zato hanbim, ale ked vidim daco take, strasny panicky strach ma chyta.. :/ napr. minule som videla padnut muza z bicykla a hned si buchol hlavu o beton, a zostal nehybne lezat...akurat som pobehla po pomoc,ale neodvazila som sa ist k nemu.. ://
Kamarát mal menšiu nehodu na motorke, tak sme ho vzkriesili..zlomené zápästie a členok, pomliaždeniny inak dobre ale hrozne nás vystrašil, bol v bezvedomí ... hlavne,že operatorka nevedela,kde je dané miesto a ani nám neposlala sanitku,lebo vraj nekrváca. To čo sa dialo potom na chirurgii ani nejdem písať, zase sa len rozčúlim.
A potom kadejaké iné zranenia napr. na chatách a akciách som ja tá čo ošetruje ale keď ide o mňa kľudne omdliem pri braní krvi, či porezaní prsta na ruke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
juuuj, ale bála by som sa hrozne, že tomu človeku ešte viac ublížim. ale spravila by som to.
ale neviem či by som to zvládla aj naozaj..
A potom kadejaké iné zranenia napr. na chatách a akciách som ja tá čo ošetruje ale keď ide o mňa kľudne omdliem pri braní krvi, či porezaní prsta na ruke