Ale s týmto spojené, neznášam, keď sa niekto sám podceňuje a pritom to nie je opodstatnené (a nemám na mysli také tie prípady keď niekto očakáva komplimenty a tak) (ach)
podceňujú... neznášam keď mi matka začne dávať najavo že moje sny sú nereálne a že by som sa mala vrátiť nohami na zem, keď viem, že ak človek niečo veľmi chce, dosiahne to...
Ak ma podcenia a niečo dokážem aj napriek tomu, že ma podcenili tak sú z toho vyhúkaný... a ak ma precenia a nepodarí sa mi to tak ako by bolo podľa predstáv tak som z toho smutná ja aj oni.
nepaci sa mi ked ma podcenuju..ale zas je to strategicky celkom vyznamne, lebo necakaju tak vela takze ked vynalozis o nieco vacsiu namahu tak si prekrocil ramec ich ocakavani a ked ta precenuju tak sa viac nadries
@24 ale zas.. bolo to trochu zamerne... keby dam anketu, tak vela ludi by len oznacilo svoju odpoved a nevyjadrilo by sa blizsie k tomu.. cize sa mi to myslim celkom podarilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale s týmto spojené, neznášam, keď sa niekto sám podceňuje a pritom to nie je opodstatnené (a nemám na mysli také tie prípady keď niekto očakáva komplimenty a tak) (ach)
Ak podcenia väčšinou im to hneď vyvratim a oni su z toho WUAAAA
Ale ak precenia tak to treba dohnať a to už niesu z toho WUAAA lebo taky vykon čakali, takže normalka pre nich
Ale zasa preceňovanie zase vyvoláva pocit, že ľudia majú k vám istú dôveru, že aj vysoké cciele zvládnete, takže odpoveď je nejasná.
no mozem byt tak leniva?
inak horšie je ak ma preceňujú
a úplne súhlasím s @4