ja som mal na to chlapa
"Šeci idú do Brna študovať informatiku, lebo je to cool, budeš prachatý, snáď nebudeš na Slovensku tristo rokov za opicami, a jasné, že to dáš, veď je to ľahké, omg, a vôbec to nie je drahšie ako štúdium v rodnom meste alebo v okolitých, ale šak pohoda, veď založíme firmu, budeme prachatí, tak ti to bude jedno."
@nespiacakraska to chápem lebo ja mám takého istého otca, obaja sme tvrdohlaví a on si zjavne myslí že teraz keď si vyberám vysokú mi do toho môže kecať. Ak by sa rozhodol rozkázať mi tak fakt neviem ako by som zareagovala
Môj odbor je iba na troch školách na Slovensku (ak dobre viem), jedna je na zlej úrovni a z tých dvoch som si vybrala tú lepšiu, ktorá je aj bližšie (nechcela som byť na internáte). Neoľutovala som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Školné (bez školného) a poplatok za prihlášku
Odbor
Kvalita školy
Mesto
(Ďalej to rozoberať nebudem o mŕtvych len v dobrom)
"Šeci idú do Brna študovať informatiku, lebo je to cool, budeš prachatý, snáď nebudeš na Slovensku tristo rokov za opicami, a jasné, že to dáš, veď je to ľahké, omg, a vôbec to nie je drahšie ako štúdium v rodnom meste alebo v okolitých, ale šak pohoda, veď založíme firmu, budeme prachatí, tak ti to bude jedno."
And here I am now.
mala som ist do Kosic na strojarinu a byt spoko dpc