Niekto mi raz vravel,že na popraskané žilky na nohách pomáha jesť pohánku každý deň a úplne výlučiť vyprážané jedlá...Len neviem v akom množste,máte s tým niekto skúsenosť?
Ublížiť Ti to, myslím, neublíži. Ani jesť pohánku, ani vylúčiť vyprážané jedlá.
Skúsenosť.. Neviem posúdiť, či to, čo už je, zmizne. Ale možno sa zmierni tvorba nového. Je to tak trochu neviditeľná pomoc. (Niečo ako Boh :-S.)
Čo sa množstva týka, budeš sa tým prejedať do prasknutia, ak sa dozvieš, že kilo denne? Dúfam, že nie. Možnože však sem-tam to zaradiť do jedálničku by za skúšku stálo.
neviem, ale rozhodne je to jediné zŕnie, čo mi vyhovuje. a to v nabobtnanom, naklíčenom stave, t.j. nie z termicky, ale z mechanicky lúpanej pohánky pripravené pokrmy.
vyprážané jedlá by som vylúčil v každom prípade, nielen kvôli žilkám.
a aj väčšinu tepelných úprav, možno s výnimkou zeleninových stews, to je akoby ekvivalent bylinkového čaju, svieže, zdravé, keď je to čerstvé
@flussica tak tak, každý by si mal zažiť a určiť sám, aká zmena pomáha a vyhovuje a umožňuje výkvet
kup si za studena lisovany olej z hroznovych kostiek a ked bude hrozno tak jedavaj aj kostky z hrozna
A pohanka je normalna vsak, jest ju mozes klasicky je to obilnina ale nemala by si to s nou prehanat.... aj chleba sa da z toho spravit, rozna kaša a ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Skúsenosť.. Neviem posúdiť, či to, čo už je, zmizne. Ale možno sa zmierni tvorba nového. Je to tak trochu neviditeľná pomoc. (Niečo ako Boh :-S.)
Čo sa množstva týka, budeš sa tým prejedať do prasknutia, ak sa dozvieš, že kilo denne? Dúfam, že nie. Možnože však sem-tam to zaradiť do jedálničku by za skúšku stálo.
vyprážané jedlá by som vylúčil v každom prípade, nielen kvôli žilkám.
a aj väčšinu tepelných úprav, možno s výnimkou zeleninových stews, to je akoby ekvivalent bylinkového čaju, svieže, zdravé, keď je to čerstvé
@flussica tak tak, každý by si mal zažiť a určiť sám, aká zmena pomáha a vyhovuje a umožňuje výkvet
A pohanka je normalna vsak, jest ju mozes klasicky je to obilnina ale nemala by si to s nou prehanat.... aj chleba sa da z toho spravit, rozna kaša a ine.
si hnetka aj naklíčiť ju idem!
Ak to pomáha, tak to pomáha, neviem, ale sama mám s tým problémy.