Chcel som sa vás opýtať, že keby ste zomreli ako by ste chceli byť pochovaní. Normálny pohreb alebo spálením v krematóriu. Ja jednoznačne tú druhú možnosť. Ako viem že po smrti mi to už bude jedno, ale je to ovela krajšie. Ako žrali by vás červy neviem ko
ja by som chcela byť jednoznačne spálená..sa mi to zdá byť lepšie a načo zbytočne ešte aj po smrti zaberať miesto.zem je hodnejšia lepších vecí,ako sú mŕtvoly...
mojim snom je nechat sa spalit a rozsypat popol z nejakeho mrakodrapu, prip.inej vyskovej budovy aj ked neviem ci sa to moze, just si to dam do poslednej vole
Ja to beriem z praktickeho hladiska. Ak po mojej smrti bude nejaky moj organ este pouzitelny nech ho vezmu a zuzitkuju, a co ostane nech zakopu pod zem niekde pri lese. Jedine co chcem je pekny dreveny kriz. V ziadnom pripade ziadne drahe pohreby, uplne zbytocne. A ci ma spalia alebo hodia pod zem tak jak ma najdu je mi uz v podstate jedno...
No ja sa necham zasit do vreca, pochovat na nejakom peknom miete v lese (este si ho len vyberam a nad seba vysadit mlady stromcek a na neho cedulku, ze to som ja
Amrafel: Záleží na tom, prečo si sa dal spáliť. Keď kvôli tomu, že jednoducho neuznávaš Boha a chceš sa tomu vysmiať, tak jasné, že neuznávajú. Ale keď je to kvôli nedostatku miesta, keď ho nechceš zaberať, tak hej.
PRECO BY KRESTANIA NEUZNAVALI KREMACIU??? AKO VIETE JA SOM TUTO TEMU SEM DAL PRETO ZE PRED TYZDNOM MI ZOMREL DEDKO A DALI SME HO SPALIT A SAK MAL POHREB NORMALNE AJ S KNAZOM .... TO BOLO CIRKVOU ZAKAZANE PRED 500 ROKMI... TERAZ JE TO OVELA EKOLOGICKEJSIE AJ LUDSKEJSIE... JA CHCEM ABY MA SPALILI A POPOL HODILI DO RIEKY GANGY :d
ja by som chcela byt pochovana niekde na kludnom mieste.. taky pekny dreveny kriz.. to by bol pekne.. ale chcela by som byt pochovana pri starkom...niekde v klude
21. Lucates ak chces byt pochovana normalne tak mozes byt len na cintorine ale ak chces byt spalena thaq ten popol v urne mozes pochovat aj k vam na zahradu... ne ale vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale nee, este neviem, priklanam sa skor ku krematoriu ale klasika je klasika /az na tie cervy/
Ja taktiež spálený, a potom vysypať niekde na nejaké pekné miesto Ale zatiaľ to veľmi neriešim...
No ja ešte neviem, ale páči sa mi nápad Chaveza.