Ani jedno. Pôrod je pravdepodobnejšie vidieť (za predpokladu, že ho natáčali), ale vidieť svoj vlastný pohreb... niečo mi vraví, že to by som musela byť pochovaná zaživa
A na margo "skutočných" priateľov - ich neprítomnosť by ma neurazila, je to síce pekné tam prísť, ale často je úplne pochopiteľné, že sa nedá a nebrala by som to nijak tragicky
urcite narodenie...pohrem ma nezaujima, proste zomriem a najblizsii sa somnou ceremonialne rozlucia (to nech si zariadia ako chcu,len nech je yo nieco na moj styl co mam rad,cize sarkasticke vtipy,dobra hudba a alkohol a jedlo) ...
skor to narodenie,zaujimalo by ma ako to prezivali vsetci,co sa zmenilo v ich mysleni a proste cely ten proces, kde bol moj otec, stari rodicia a ako vsetko riesili ked k tomu prislo...tak isto by ma velmi zaujima aj ich vztah kedze dodnes mi kazdy z rodiny podal iba rozporuplne informacie o ich vztahu,ako vznikol a kolko trval..proste bol by som velmi zvedavy na cely moj vznik a ake ich psychologicke premeny a posuny k tomu viedli
pohreb, ale nie preto aby som videla kto sa prišiel rozlúčiť, či bolo moji skutoční priatelia, to je bullshit. V živote som bola na jednom jedinom pohrebe kamarátovi a prišli tam takí ľudia, že som len v nemom úžase stála a pozerala na nich, že ako sa môže niekto tak neskutočne pretvarovať ešte aj pri takej príležitosti. Kým chudák žil na ňho hádzali špinu, prehovorili spolu asi raz ale na pohrebe veľké plače a že jak im on veľmi chýba. Fuck
Mozno oboje, samotny.. akt porodu neorahnem vidiet, ale chcela by som vidiet mamu hned potom. I ked otec bol vtedy mimo Slovenska, cize mozno ani ne
A pohreb urcite, vzdy kazdy vravi, ze chce zabavny neformalny pohreb, tak som zvedava, kedy sa take zacnu robit. Dufam, ze moje pozostatky pojdu na vyskumne ucely, a ze v prihovore vudu hovorit pravdu a nie teple sracky.
Obidve veci sú také obrovské životné míľniky, že to je v podstate jedno. Ale radšej by som videla svoj pohreb. Výrazy tých, ktorí sa už rozhodli, že sa zúčastnia. Fascinujú ma odzrkadlujúce sa emócie na tvárach ľudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A na margo "skutočných" priateľov - ich neprítomnosť by ma neurazila, je to síce pekné tam prísť, ale často je úplne pochopiteľné, že sa nedá a nebrala by som to nijak tragicky
skor to narodenie,zaujimalo by ma ako to prezivali vsetci,co sa zmenilo v ich mysleni a proste cely ten proces, kde bol moj otec, stari rodicia a ako vsetko riesili ked k tomu prislo...tak isto by ma velmi zaujima aj ich vztah kedze dodnes mi kazdy z rodiny podal iba rozporuplne informacie o ich vztahu,ako vznikol a kolko trval..proste bol by som velmi zvedavy na cely moj vznik a ake ich psychologicke premeny a posuny k tomu viedli
A pohreb urcite, vzdy kazdy vravi, ze chce zabavny neformalny pohreb, tak som zvedava, kedy sa take zacnu robit. Dufam, ze moje pozostatky pojdu na vyskumne ucely, a ze v prihovore vudu hovorit pravdu a nie teple sracky.